24.9.2014

Meikkitestissä: Lavera Deep Darkness ripsiväri

Viime viikolla kävin Ruohonjuuressa hiukan ostoksilla, matkaan lähti Laveran uutuus Deep Darkness ripsiväri.
Ulkonäkö oli heti mieleeni; iso ja näyttävä ja etenkin selkeän tyylikäs. Ei mitään turhaa räpellystä. Pinta oli mukavan matta, joten harja pysyisi hyvin kädessä vauhdikkaammallakin meikkikerralla. :)


En ole aikaisemmin omistanut Laveran ripsiväriä ja hinta oli parinkympin huiskeissa... Mietin tovin, mutta muista Laveran tuotteista pitäneenä (niistä myöhemmin ) päätin antaa ripsivärille mahdollisuuden.


Ensimmäisen kerran kun aloin testaamaan tätä, vastaan tuli todella massiivisen kokoinen harjasosa.


Harjaan tulee sopivasti väriä ja pienen harjoittelun jälkeen, silmien sutiminenkin alkaa sujua ilman suuria sotkuja. Ulkonurkan ripset ovat ainoat ongelmakohdat, joita saakin suhia kauan että onnistuu kunnolla. 
Ripsivärillä saa luonnolliset ja hyvän mustat ripset, eikä sitä pysty laittamaan liikaa (omasta mielestäni). Kun aamulla sitä pistin, kesti se koko päivän eikä levinnyt edes hikoillessani jumpalla. Mahtavaa!
Itse vain pidän näyttävistä ripsistä ja Deep Darkness tuotti siinä suhteessa pettymyksen. Itse tulen käyttämään tätä enemmänkin "koiran lenkitys"-ripsivärinä pelkiltään, mutta kun olen yhdistänyt tämän ja yhden toisen ripsivärin ominaisuudet yhteen, sain tästä mahtavan yhdistelmän! 


Jos etsit itsellesi luonnollisen lookin antavaa ripsiväriä, joka pysyy koko päivän kondiksessa, tässä on hyvä vaihtoehto!




Kerro ihmeessä omia kokemuksiasi kyseisestä ripsarista, mitä tykkäsit?


2 kommenttia:

  1. lähteekö ripsari pelkällä vedellä helposti vai tarviiko erillisen putsarin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En suosittele pelkkää vettä ripsarin irrottamiseen, vaan kannattaa putsata ihan meikinpoistoaineella, kookosöljyllä tms.. Eipähän tarvi hinkata silmiä niin paljoa.

      Poista