29.9.2014

Meikkitestissä: Benecos Natural Quattro Eyeshadow - Beautiful Eyes 001

Tämä luomiväripaletti on ollut minulla jo jonkin aikaa. Silloin kun sain kaikki kosmetiikkatuotteeni vaihdettua portaittain luonnonkosmetiikan puolelle, luomivärit oli niitä viimeisimpiä mitä hommasin.
Omistin aiemmin sellaisen todella ison luomiväripaletin, josta löytyi kaikki sateenkaaren värit ja vähän enemmänkin, mutta  loppujen lopuksi siitä tuli käytettyä vain muutamaa sävyä.

Jotenka, tavoiteeni oli löytää jonkinlainen setti josta löytyisi ihan perussävyjä, joita tulisi oikeasti käytettyä. Benecosin luomiväripaletti nimeltään Beautiful Eyes 001 osui heti sopivan oloiseksi vaihtoehdoksi. Tietysti todella huokea hinta vaikutti ostopäätökseeni, muistaakseni se oli noin 8€.


Tässä on siis neljä eri sävyä; vaalea beige, lila, keski ruskea sekä roosa. Kaikki ovat helmiäissävyjä, joista itse pidän kovasti. Pieni hohde silmissä tekee aina hyvää! :)

Vaaleaa beigeä tulee käytettyä ihan arkena pelkiltään, varsinkin jos silmät näyttävät väsyneiltä. Sitä kun levittää koko luomelle ja kulmaluulle, silmät heräävät uuteen päivään :)
Jos haluan intensiivisempää lookia, sitten vain sipaisee tummempaa sävyä kaveriksi. Sävyt toimivat todella hyvin keskenään.
Roosan sävyä tulee jostain syystä käytettyä vähemmän, mutta sekin toimii yksinään sekä erityisesti lilan sävyn kanssa.

Jokainen sävy on pehmeä, ei kovin vahvapigmenttinen. Näillä ei tarvitse pelätä että laittaa liikaa kerralla. Se on mielestäni hyvä. Mukavampi sitä on levittää kerros kerrokselta pikkuhiljaa ja löytää sopiva värin syvyys sitä kautta.


Benecosin Quattro on mielestäni todella kätevä sellaiselle ihmiselle, joka haluaa muutaman perussävyn itselleen kompaktissa koossa. Itse en edes ole hommannut muita luomivärejä (vielä), koska näillä on pärjännyt todella hyvin tähän saakka. Suosittelen lämpimästi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti