25.9.2014

Meikkitestissä: Benecos huulipunat

En ole koskaan ollut mikään huulipunaihminen. Huulirasva on ollut aina se luottotuotteeni ja jos joskus on halunnut jotain säväyttävää, huulikiiltoa on tullut käytettyä. Nyt hieman aikuisemmalla iällä olen alkanut kiinnostumaan myös huulimeikistä osana ehostusta. Niinpä muutaman kerran kaupoissa pyörittyäni, matkaan on lähtenyt kaksi Benecosin huulipunaa.






Vasemmanpuoleinen Soft Coral on ihanan oranssinpunainen huulilla, todellinen päivän piristäjä! Väri ei ole usein käytössä, mutta silloin kun tarvitsen hiukan särmää meikkiini, tämä on varma valinta :) Kestävyys ei ole huippuluokkaa, mutta itseäni moinen ei haittaa. Ihanan kermainen koostumus tuntuu huulilta niin hyvältä, että sitä ihan mielellään lisäilee aina välillä.

Oikealla oleva Pink Honey on taas hyvin hillitty, kevyt sävy, jota voi käyttää joka paikassa. Tätä käytän lähes päivittäin, jopa koiran pissatuslenkillä. Jotenkin se vaan tekee loppusilauksen koko ilmeelle. Punan kuluminenkaan ei haittaa, sillä sävy on niin neutraali ettei sitä välttämättä huomaa. Mieli vaan tekee laittaa sitä lisää, koska huulistani tulee niin ihanan pehmoiset :)

Sävyjä oli äärimmäisen hankala kuvata tuolla onnettomalla digikamerallani, mutta jotenkin onnistuin mielestäni tässä kuvassa, vaikkakin Soft Coral on vielä räväkämmän punainen:

Ylempi Pink Honey, alempi Soft Coral



Syy, miksi päädyin Benecosin huulipuniin oli tietysti sävyt ja edullinen hinta, noin 10€/kpl. Ajattelin silloin ostaessani niitä, ettei menisi kaikki rahat kankkulan kaivoon, jos en jostain syystä niitä käyttäisikään. Onneksi epäilykseni ei käynyt toteen, vaan saan nauttia kauniista sävyistä huulillani :)













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti