27.9.2014

Meikkitestissä: Benecos Natural Multi-Effect ripsiväri

Tässä taannoin mietin, onko hinta aina verrannollinen laatuun? Päätin tutustua muihin ripsiväreihin kuin luottokamaani Lily Loloon. Pitkän aikaa palloteltuani eri vaihtoehtoja päädyin Benecosin natural multi-effect ripsiväriin.


Tilasin tämän muistaakseni Hyvinvoinnin Tavaratalosta ja hinta oli vain 7-8€. Edullinen hinta houkutteli niin paljon, että tämä oli pakko saada testiin! Yleisilme oli ihan ok ja koko putkilo oli  liukas kiiltävän musta (kuvassa kylläkin näkyy ihanaiset sormenjälkeni). Ei siinä, intoa oli niin paljon, että pakkohan sitä oli heti testata.

Harja oli mukavan kapeahko ja väriä tuli sopivasti harjaan. Tuoksu otti aluksi hieman nenääni, mutta sekin haihtui nopeasti. Sävy on kunnon syvä musta ja hyvän mallisen harjan ansiosta värin levittyvyys on erittäin hyvä. Ulkonurkankin pikkuhaituvat sain helposti tällä ripsarilla sudittua kuntoon. Ripsiväri pidensi omia ripsiäni hyvin, mutta tuuheutta en saanut aikaiseksi. 




No, muutaman kerroksen sipaisin silmiini ja olin tulokseen ihan tyytyväinen. Ajattelin jo että tässähän saattaisi säästää pitkän pennin jos näin halvalla ripsarilla mennään jatkossa!
Mutta, vartin päästä oli hämähäkin jalat piirtyneet yläluomiini. Putsasin ne vain pois ja päätin testata uutukaista vielä hiukan paremmin. Pistin lenkkitossut jalkaani ja lähdin pienelle hölkkälenkille. Onneksi oli sen verran myöhäisempi ajankohta, ettei ollut vastaantulijoita, sillä olin kuin pandakarhu hölkän päätteeksi. Koko silmänympärys oli kauttaaltaan ripsivärissä! Ei kiva! Muutaman muunkin testauskerran jälkeen tulos oli aina sama; ripsarit oli pitkin luomia hetken päästä.


Mietin pitkään, mitä tekisin tälle epäonnistuneelle ostokselleni? Heitänkö vain menemään vai yritänkö keksiä jonkin keinon, millä tämänkin yksilön saisin kulutettua? Kuitenkin sain ihanan pitkät ripset ja muuten ripsari oli mieleeni, pitkin poikin leviäminen oli ainut ongelma. Jätin Benecosin meikkipussiini lojumaan ja odottamaan kohtaloaan.

Kun hieman myöhemmin ostin Laveran Deep Darkness maskaran, se ei säväyttänyt levittyvyydellään. Sillä ei saanut ripsiin mitään runsautta, mutta pysyvyys oli todella hyvä. Niinpä päätin testata maskarat niin, että pistin Benecosia alle ja sain hyvän pohjan. Sitten nappasin Laveran käteeni ja sipaisin sitä Benecosin päälle. Ja siinähän se oli; täydellinen yhdistelmä! Ripsistä tuli juuri sellaiset, mitkä haluankin ja mitään pysyvyyteen liittyviä ongelmia ei ole ollut! Olen käynyt juoksulenkit, zumbat ja kahvakuulat hikoilemassa ja ripsari on kuin hetki sitten laitettu :) 
Tuli niin hyvä mieli, kun kaksi huonoa ostosta, joiden kohtaloa jouduin jo miettimään, pystyykin kääntämään koko homman hyväksi ja niistä tuleekin ne lähes päivittäin käytettävät luottotuotteet!

Pelkkä Benecos natural multi-effect maskara ei ollut onnistunut ostos omalla kohdallani. Mutta jos sinulla ei ole raskaita luomia tai jos budjetti on tiukka, silloin kannattaa testata ihmeessä.





Kerro ihmeessä, onko sinulla kokemusta kyseisestä ripsarista tai oletko itse kehitellyt kahdesta huonosta yhden hyvän yhdistelmän?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti