26.7.2016

Bo.Ho - Kulmakynä (sävy 03 Blond)

Yhteistyössä 4Dream Ky

 
Kulmakynällä jatketaan Bo.Hon kunniakasta matkaa. Ihanan paketin sisällä oli tämä kulmakynä, joka oli itseasiassa ainut tuote, joka hieman mietitytti avausvaiheessa. Ei mitenkään muuten, mutta sävynä oli kaikista vaalein vaihtoehto, blond. Olen tottunut käyttämään tummempaa vaihtoehtoa, joten tämä oli todellakin uusi näkökulma kulmieni muotoiluun ja vahvistamiseen. Mielenkiintoista huomata, jos olenkin käyttänyt koko ajan aivan liian tummaa kulmakynää tietämättäni. No, ei muuta kuin kynä testiin, sillähän se asia selviää!
 
Kulmakynän spekseistä sen verran, että 99 % on luonnollisia raaka-aineita ja siitä on 11 % luomua. Vaikuttavia aineita on mehiläisvaha, karitevoi, bisabolol sekä e-vitamiini. Sävyvaihtoehtoja on kolme, joista tosiaan testissä kaikkein vaalein vaihtoehto.
 
Kynän toisessa päässä on hyvä harja, jolla saa kynän jäljet pehmennettyä ja lookista hieman pehmeämmän ja luonnollisemman. Kulmakynän piirtojälki on hyvä ja tarkka, sopivan pehmeä. Kaikin puolin erittäin passelin oloinen kynä. Havainnollistaakseni kynän toimivuutta kaikista parhaiten, ennen ja jälkeen kuvat puhukoon puolestaan:
 
 
Surulliset hento ja mitään sanomattoman näköinen kulma. eikö? Luonnostaan omistan täysin näkymättömät ja vaaleat kulmat, joten värjään niitä säännöllisen epäsäännöllisesti. Tässä kuvassa värjäyksestä on jo kulunut tovi, sävy on sen verran haalea. Mutta siis, tämä on lähtökohta. Sitten kun vähän näytin Bo.hon kynää noille surkeille ilmestyksille, sain tulokseksi tämän:
 
 
Sävy on hieman harmahtavaan taittava, jopa vihertävä. Jälki on mielestäni hyvää ja tätä on helppo käsitellä ja lisäillä tarvittaessa. Mitä sanotte, onko sävy oikea minulle?
 
Itse olen kyllä sitä mieltä, että jos haluan todella neutraalin lookin, silloin tämä sävy on hyvä, mutta heti vahvemman silmämeikin kanssa tuntuu siltä, että kasvojen kehykset "haihtuvat" taka-alalle. Sävy on sen verran vaalea, että kun värjään kulmani, sävy tekee kulmista hyvin eriskummallisen näköiset. Pitäydyn siis yleisesti tummemman sävyisessä kulmakynässäni, kunnes värjäyskerrasta on sen verran aikaa, että kúlmakarvani ovat sopivasti haalistuneet ja Bo.hon kulmakynän sävy soveltuu taas kulmiini.
 
Kunhan meikkipussiini tulee hieman lisää tilaa, tulen varmasti hommaamaan tämän kynän tummemmassa sävyssä. Vakuuttunut olen todellakin tämän kulmakynän tuloksesta, joten suosittelen kaikille kulmakyniä käyttäville!
 
 
Kauppoja, joista Bo.hon kulmakyniä löytyy:
 
Pur-kauppa, 7,00 € (ei sävyä blond)
Nudge, 7,90 €
Ekolo, 8,50 €
Ruohonjuuri, 8,50 €



2 kommenttia: