4.7.2016

Kuukauden Tuote 7/2016 - Bo.Ho voidemainen meikkipuuteri (beige clair)

Yhteistyössä 4Dream Ky

Ensimmäinen teema-kuukauden tuote pääsee nyt eetteriin! Tätä tuotetta on nyt testailtu sen verran, että voin jo olla ihan varma sen lunastamasta tittelistä. Nyt on kulkaas sellaista tuotetta tarjolla, arvon kaunokaiset, että oksat pois!


Bo.Ho on ranskalaista syntyperää oleva luonnonkosmetiikkasarja, jonka ideologiana on valmistaa jokaisen meikki-intoilijan kukkarolle sopivia tuotteita, laadusta tinkimättä. Sävyjä on reilusti ja niitä löytyy hyvin maanläheisissä kuin raikkaammissa ja voimakkaammissa sävyissä. Tuotekirjo on hyvin laaja; Bo.Holta löytyy niin pohjustustuotteet, meikkivoiteet, puuterit, luomivärit, poskipunat, huulipunat, rajaustuotteet, maskarat, kynsilakat kuin siveltimet ja tuoksut. Eli paljon!

Sertifikaatteja on Bo.Holla muutamia;
Cosmebio - ei parabeeneja/silikoneja
One voice - ei eläinkokeita
Slow cosmetics - vuodesta 2013 sitoutunut kunnioittamaan luontoa ja terveyttä
Save the planet - 2012 asti lahjoittanut 1% liikevaihdosta ympäristön suojeluun

Myöskin ekologiset pahviset pakkaukset ovat mahtava tapa vaikuttaa ympäristöasioihin.


Voidemainen meikkipuuteri on 100 % luonnon raaka-aineita sisältävä meikkivoide, josta 10 % on luomua. Sen vaikuttavina aineina on mm. auringonkukka, kandelillavaha, aprikoosiöljy sekä greipin eteerinen öljy. Voidemaisen meikkivoiteen sanotaan olevan erittäin hyvä vaihtoehto kuivaihoiselle kosteuttavan koostumuksensa ansiosta.


Tuote on erittäin napakasti purkissaan, mutta kun hieman pyöräyttää sormia voiteen pinnalla, se ikään kuin alkaa "sulamaan" ja tuote on erittäin helppo levittää iholle. Voide sulautuu ihoon todella nopeasti ja levittäminen käy leikiten. Sitä voi käyttää niin paikallisesti kuin koko kasvoille, mitään rajoja ei jää. Vaikka sävy on luonnostaan todella tumma (en ikinä hommaisi tuon väristä meikkivoidetta normaalisti), se ei tummenna kasvoja lainkaan, luo vain kauniin tasaisen ja heleän näköisen lopputuloksen.

 
Tässä kuvassa ollaan täysin au naturel. Silmänaluset ovat tummat (oikeasti ne on aivan sinimustan violetit, kuva hieman hämää). Posket hieman punottelevat ja muutenkin "meininki" on aikas väsynyttä...
 
 
Mutta kuten varmasti huomaatte, pieni sipaisu bohon peitevoidetta silmien alle ja sen päälle meikkivoide ja ilme kirkastui kummasti! Iho on tasainen, heleä ja kauniin tasaisen näköinen. Pintaa ei ole lainkaan puuteroitu, josta syystä otsa, silmänaluset sekä nenä hieman kiiltelee. Itseäni asia ei haittaa lainkaan. Kevyellä puuteroinnilla ihsota tulee kauniin kuulas, olematta lainkaan kiiltävä.
 
 
 
Muut meikissä käytetyt tuotteet ovat myöskin Bo.Hon ihania tuotteita:
 
Kulmakynä - blond
Rajaukset - luomiväri orage
Ripset - volume & green mascara
Huulet - groseille
 
 
 
Tämä Bo.Hon voidemainen meikkipuuteri on kyllä tällä hetkellä kaikessa helppoudessaan ja mukavuudessaan syrjäyttänyt muut käyttämäni meikkipohjat aivan täysin. Iho ei kuivu päivän aikana lainkaan, pohja pysyy hyvänä koko päivän hikoilusta huolimatta ja peittävyys mielestäni yksi parhaimpia, mitä olen tavannut luonnonkosmetiikan puolelta. Lisäksi edullinen hinta on sellainen valttikortti, että tätä ei voi vain sivuuttaa. Olen aivan myyty!
 
 
Voit hommata itsellesi tämän loistavan tuotteet esimerkiksi täältä:
Ruohonjuuri, 15,95€
Pur-kauppa, 14,00€ (yksi sävy vaaleampi)
Ekolo, 15,90€
 


2 kommenttia: