11.7.2016

Beauty Garden - Kehäkukkaöljy

Yhteistyössä 4Dream Ky
 
Seuraavaksi esittelyyn pääsee Beauty Gardenin kehäkukkaöljy, joka on tarkoitettu koko vartalon hoitoon. Ennen kuin siirryin täysin luonnonkosmetiikan pariin, oli koko vartaloni iho aivan korppu ja joka ilta piti rasvata. Se oli aivan loputon kierre. Luonnonkosmetiikan parissa on nyt vietetty muutama vuosi ja rasvauskerrat ovat harventuneet muutamaan kertaan kuussa. Vartaloni iho voi nykyään niin paljon paremmin, kun ylimääräisiä kemikaaleja ei iholleni pääse pyörimään. Tietystikin sheivailujen jälkeen annan iholleni kosteutusta, mutta muuten en suuremmin rasvausta kaipaa.
 
Nyt kuitenkin, kun sain testiin tämän ihanan vartaloöljyn, rasvausta on tullut harrastettua normaalia tiheämmin ja eihän se ihokaan ole siihen vastaan laittanut, päinvastoin.
 
 
Ranskalaisen Beauty Gardenin kehäkukkaöljy sisältää tietystikin kehäkukkaa, mutta myös auringonkukkaöljyä, luontaista E-vitamiinia tocopherolia, sekä hajusteita (linalool, citranellol, limonene, eugenol). Siinä kaikki, koko komeudessaan.
 
Öljy on vegaaninen, luomulaatuinen, eläinkokeeton sekä NaTrue-sertifioitu. Lasipullossa öljyä on 100ml ja säilyvyysaika on 12 kk. Esteettinen puoli on hienosti hallussa, kaunis yksinkertainen lasipullo, jossa ihana puinen korkki. Minun silmääni tällainen design hivelee kovasti! Pumppuosa toimii todella hyvin, joten voin hyvin kuvitella laittavani tähän jotain muuta öljyä tilalle, kun joskus tämä yksilö tulee tiensä päähän.
 
 
Kehäkukkaöljy on ihanan keltaista ja tuoksu on huumaavan kukkaisen kevyt ja raikas. Öljy imeytyy ihoon lähes välittömästi ja mitään rasvaista limaisuuden tunnetta ei ole iholle jäänyt. Vaikka on saanut jo muutaman trooppisenkin yön kokea, ei öljy ole puskenut ihosta ulos vaan se on ihan oikeasti imeytynyt.
 
Öljy on ihanteellinen myös kynsinauhoille ja sitä olen koittanutkin tehdä joka ilta; levitän öljyä käsiini ja hieron sitä kuivien nivelien kohdalle sekä kynsiin että kynsinauhoihin (itselläni kun on aivan järkyttävän huonossa kunnossa kyseiset osat käsistä). Olen myös käyttänyt tätä kasvoillanikin, jos iho on tuntunut oikein kiristävältä illalla. Pehmentävä vaikutus on kyllä alkanut heti levityksen jälkeen. Riittoisuus tuntuu olevan kohdallaan, juuri katselin tuota pulloa ja ehkä muutaman millin on raja laskenut alusta. Tätä voi siis käyttää ihan huoletta pelkäämättä tuotteen loppumista samantien.

Myyntipaikkoja ei tosiaan ole vielä paljoa näille Beauty Gardenin tuotteille, sen verran uudesta sarjasta on kyse, mutta 36,90€ hintaan voit hommata tämän öljyn itsellesi Kauneushuone Valottaren nettikaupasta.

Mielestäni Beauty Gardenin kehäkukkaöljy on hyvä perusöljy, joka tekee sen mitä pitääkin. Imeytyvyys on iso plussa ja tuoksu on ainakin omaan nenääni erittäin hyvä. Tykkään!!4 kommenttia: