6.8.2016

Bo.Ho - Kynsilakka (sävy 48 Sari)

Yhteistyössä 4Dream Ky 
 


Seuraava esittelyyn pääsevä Bo.Ho-tuote on tämä minut yllättänyt kynsilakka. Olen tainnut kertoakin jo aiemmin, että omaan sellaiset kynnet, joissa ei kynsilakat tahdo pysyä millään. Eri merkkejä on tullut testailtua, mutta päivän-kahden jälkeen lakat näyttävät jo aivan karmeilta. Luonnollisessa olotilassaan ne ovat erittäin ohuet, herkät lohkeilemaan ja liuskottumaan sekä kasvavat hyvin omaperäisen mallisiksi. Ei siis mitkään kivat tapaukset.

Lisäksi olen tällä hetkellä sellaisessa työssä, jossa läträän paljon pesuaineiden ja veden kanssa, joten se vielä hiukan edesauttaa tätä kynsien haurautta. Rasvauksesta laistan ihan liikaa ja en ikinä jaksa öljytä kynsiäni (sori siukku). Siksi olenkin laittanut näiden rumien kynsieni päälle jotain ihanaa kynsilakkaa, niin en näe niitä kaikkia kamaluuksia sieltä alta :)

Bo.Hon kynsilakat ovat 7- ja 8 FREE lakkoja, joten hyvästä ja lähes luonnollisesta matskusta on kyse. 7 FREEhan tarkoittaa sitä että lakka ei sisällä tolueenia, formaldehydiä, dibutyyli ftalaatteja, formaldehydihartsia, parabeenia, klyseenia eikä kamferia, mutta saattaa sisältää pieniä määriä hartsia. 8 FREE on varmistettu myös hartsilta.

Bo.Ho käyttää lakkojen raaka-aineina luonnon omia raaka-aineita kuten puuvillaa, vehnää, maniokkia, perunaa, maissia sekä villaa. Nämä kynsilakat sisältävät siis jopa 86% luonnollisia ainesosia, joten ekologisesta valinnasta voidaan puhua kovempaankin ääneen ja ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia. Kaikki lakat ovat vegaanisia, paitsi sävy 26 Dream Catcher (sisältää karmiinia). Sävyjä on yhteensä 48, maanläheisistä nudeista, kirkkaisiin sävyihin. Löytyy niin sinistä, vihreää, keltaista, violettia, pinkkiä sekä kaikkea siltä väliltä.

Lakkoihin on lisätty UV-suoja, joka estää kynsien kellastumisen, sekä piioksidia, joka on luonnollinen kynsienvahvistaja. Lakan kehutaan myös olevan pitkäkestoinen, kiiltäväpintainen sekä nopeasti kuivuva. Se mitä se on käytännössä onkin vain testaamalla selvitettävä.

Pyydän jo heti ensimmäiseksi anteeksi kuvan laatua, olen napannut tämän äkkiä aamulla ennen töihin lähtöä, noin kello 5.30.
 
 
Bo.hon lakka levittyy kynnelle todella tasaisesti ja helposti, se jopa täyttää noita inhottavia epätasaisuuksia, mitä omissa kynsissäni on runsaasti. Jo yhdellä kerroksella saa sopivan peittävän lopputuloksen aikaiseksi, pigmenttiä siis löytyy tarpeeksi. Lakka kuivuu todella nopeasti, ihan muutamassa minuutissa, joka on tällaiselle hätähousulle mahtava asia!! Siitä isot plussat!
 
Tuoksu on miedompi kuin normilakoissa, mutta kyllä tälläkin saa ihan hyvät kynsilakka-huurut nenäänsä, jos niin haluaa. Mutta ainakin minusta tuntui siltä, että tuoksu ei ole niin voimakas, sekä se haihtuu huomattavasti nopeammin. Mieskään ei murissut lakan tuoksusta, vaikka hänen vieressään tehtävää suoritinkin.
 
 
Sitten se kestävyys. En laittanut (tuhmana tyttönä) alus- enkä päällyslakkaa, koska halusin ihan autenttisen testikokemuksen. Lakka kesti hurjan työpäiväni ihmeen hyvin, ja illalla ei ollut kuin muutamasta kynnestä pienen palat kadonneet. Muutamassa päivässä lakat olivat jo poistokunnossa, mutta ottaen tosiaan työni huomioon, olen todella positiivisesti yllättynyt :) Vanhojen "pahis-lakkojen" loputtua, tulen varmasti täydentämään lakka-arsenaalia Bo.Hon lakoilla.
 
 
Jälleen täytyy todeta tälle ranskalaiselle merkille vain tämä; Hyvä Bo.Ho!!!
 
 
Lakkoja on kaupan mm. täällä:
 
Ekolo, 8,90 €/kpl
Ruohonjuuri, 7,95 €/kpl
Pur-kauppa, 7,00 €/kpl

8 kommenttia:

 1. Kynsiä pitää öljytä joka päivä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän niitä pitäisi... mutta kun on niin laiska. Yritän parantaa tapani :)

   Poista
 2. Bohon kynsilakat ovat valloittaneet meitin sydämen. :) Sävyvalikoima on tosi hyvä, mun yksi lemppareista on tää Dragonfly: http://yhdessakasvokkain.blogspot.fi/2016/07/pienta-piristysta-flunssaan.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bo.Holla on kyllä niin mahtava sävyvalikoima! Tuo dragonfly on kyllä aivan ihanan värinen, aah.. Kunpa saisin pian kulutettua tuota armottoman kokoista kynsilakkakoriani tyhjemmäksi, niin voisi lähteä luonnollisempien lakkojen shoppailureissulle :) (Pakko ensin hävittää vanhoja, ennekuin hakee uusia)

   No, tänään ainakin täytyy sipaista varpaat ja sormet uuteen sävyyn, niin siinähän sitä jo vähän kuluu ;)

   Poista
  2. Ai niin, unohdin sanoa, että mulla itellä on tosi helposti lohkeilevat ja liuskoittuvat kynnet. Oon huomannut, että kun oon käyttänyt MSM:ää, kynnet on vahvistuneet. :)

   Poista
  3. Hmm.... Kiitos vinkistä Mulan, tuota MSM:ää löytyykin kaapista... Täytyy varmaan koittaa, olisiko siitä apua :)

   Poista
  4. Kantsii, jos sitä löytyy jo valmiiksi. :) Vinkkinä, että pahaa makua saa peitettyä sitruunanmehulla, jos sulla ei ole maustettua MSM:ää.

   Poista
  5. Kiitos vinkistä! Kyllä se maku menettelee, kun ei keskity siihen liikaa...:)

   Poista