9.7.2016

Beauty Garden - Kosteuttava Porkkana Kasvovoide

Yhteistyössä 4Dream Ky
 
Nyt on aika paljastaa seuraava ihanuus, jonka sain testiin 4Dream Ky:ltä. Beauty Garden oli minulle täysin vieras tuttavuus ennen tätä, mutta tuotteet ovat kyllä vakuuttaneet minut ihanuudellansa. Ulkonäkö, tuoksu sekä "puhtauden tunne" oli niitä, mihin ensimmäisenä ihastuin. Nyt kun olen vielä saanut tuntea tehon ja vaikutuksen, en voi olla tykkäämättä!
 
 
Beauty Garden on ranskalainen tuore tuttavuus, joka on täysin luonnonmukainen luomubrändi. Tuotteiden valmistuksen takana on korkeasta laadustaan tunnettu ammattikosmetiikan valmistaja Sothys Group.
 
Heidän tuotteensa on vaihe vaiheelta käsin valmistettuja ja he viljelevät itse omat "tehoaineensa", omassa Auriacin luomupuutarhassa, jotka sadon kypsyessä poimitaan käsin. Tuotteiden tehoaineina on esimerkiksi kurkku, porkkana sekä kamomilla. Lisäksi Beauty Garden on ensimmäinen maailmassa, joka käyttää kurpitsaa vaikuttava aineena. Kukista ja kasviksista tehdään mehua sekä uutetaan öljyä, jotka sitten hyödynnetään ja näin saadaan luomulaatuiset ja laadukkaat raaka-aineet eri tuotteisiin.
 
Tuoteperheitä on kaksi; ihonhoitotuotteet sekä erilaiset kukkais- ja yrttiteet. Ihonhoitotuotteita saa ympäri vuoden, teet ovat kampanjaluontoisesti saatavilla. Ja mikä hienointa, tällä hetkellä Beauty Gardenia saa Ranskan lisäksi vain Suomesta! Olemme siis etuoikeutettuja!
 
 
Porkkana kasvovoide on luomulaatuinen, NaTrue-sertifioitu, hajusteeton ja väriaineeton. Violetti porkkana tehoaineenaan, voide sisältää runsaasti A-vitamiinia, betakaroteenia, myöskin vielä B1-, B2-, B6-, C- sekä K-vitamiineja. Aikamoinen vitamiinipaukku! Näillä vitamiineilla on ihon kosteuspitoisuutta parantavia vaikutuksia ja näin ollen iho voi hyvin ja ei kiristä. Porkkanan lisäksi voide sisältää mm. sheavoita, auringonkukkaöljyä sekä mehiläisvahaa, joten mistään höttö-möttö-voiteesta ei siis ole kyse.
 
 
Voide on valkoista, erittäin paksua, kermaista ja täyteläistä. Vaikka voide on tuoksuton, siinä on pieni tuttu tuoksahdus, mutta en saa sitä päähäni, että mikä se on. Mutta periaatteessa voide on tuoksuton, niin mieto se on. Pakkaus on ihana lasipurkki, jossa muovinen korkki, joka on vuorattu aivan äärimmäisen kauniilla puukuorella, joten esteettisesti nämä Beauty Gardenin tuotteet ovat erittäin onnistuneita. Ainetta purkissa on 50 ml ja tuote säilyy avattuna vain 3kk. Se on vainut miinus, minkä voiteesta voin sanoa. Luultavasti kun en kerkeä koko voidetta käyttämään siinä ajassa.
 
Voidetta riittää hyvinkin pieni määrä koko kasvojen alueelle, joten riittoisa tuote on kyseessä. Tunne on levittäessä aika rasvainen. Oma herkkä ja kosteusjanoinen ihoni kyllä pitää tästä voiteesta kovasti ja hetkessä se on imeytynyt täysin. Iho tuntuu ihanan pehmeältä ja ravitulta, ei lainkaan rasvaiselta tai tunkkaiselta. Iho näyttää ja tuntuu hyvältä. Meikkipohja on helppo levittää tämän jälkeen, mitään rullausongelmia ei ole tullut vastaan.
 
Kaiken kaikkiaan tämä voide on osoittautunut oman ihoni suosikiksi. Olen käyttänyt tätä aamuin ja illoin parhaan tuloksen saadakseni ja en voi olla kuin tyytyväinen. Tykkään!
 
Tällä hetkellä Beauty Garden-tuotesarja on vielä niin uusi, että en löytänyt kuin yhden verkkokaupan, mistä tuotetta voi tällä hetkellä ostaa. Se on Porissa sijaitseva Kauneushuone Valotar ja hinta on 54,90€. Muut jälleenmyyjät löydät täältä.
 
 
Toivotaan, että Beauty Garden saa tuulta alleen ja pian se löytyy tunnetuimpien kauppojen valikoimista!
Sitä odotellessa!
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti