23.7.2016

Bo.Ho - Tuuheuttava Ripsiväri Volume & Green

Yhteistyössä 4Dream Ky
 
 
Tutustumispaketissa oli tällaiselle ripsivärifriikille suuri ja iloinen yllätys, että paketista löytyi myös ripsiväri. Koska mielestäni ripsivärejä ei voi olla koskaan liikaa meikkipussissa, otin tämän uuden tulokkaan avosylin vastaan.
 
Bo.Ho volume&green maskara on 99 % luonnollinen ja siitä 6 % on luomua. Vaikuttavina aineina tässä hoitavassa ripsivärissä on sinisen pellavan uute sekä karnaubavaha. Sillä on siis tuuheuttavuuden lisäksi hoitavia sekä suojaavia ominaisuuksia. Herkkäihoisille tämä on oiva valinta, sillä tämän kerrotaan olevan hellävarainen itse ripsille, eikä niiden pitäisi vahingoittua millään tavalla. Ripsiväri on täysin vegaaninen, eläinkokeeton sekä Comebio-sertifikaatti löytyy.
 
Hylsy on jämäkkä pahvinen, jonka sisuksiin on piilotettu 6 ml ripsarimassaa. Tätä ei saa muussa kun yhdessä sävyssä, joka on perus musta. Pakkausdesign on mielestäni ihan ok, eroaa mukavasti muista kilpailijoistaan pahvisella, vihreällä pakkauksellaan. Toimii!
 
 
 
Harjasosa on iso ja perusmallinen. Itse massa on sopivan paksua ja se tarttuu ripsiin erittäin hyvin. Jo yhdellä kerroksella saa väriä jo ihan hyvin, mutta tällaisena suurkuluttaja ja niiden täydellisten räpsyttimien toivossa, kaksi kerrosta on oma vakioni. Massa on kyllä helposti klimppaavaa, joten levityskerrosten välissä kannattaa pitää vähän väliä, jotta aiempi kerros ehtii hiukan kuivahtaa. Näin säästyy monelta ikävältä lisätyövaiheelta.
 

Tässä nämä ihanaiset, hentoiset ripseni ennen ripsivärin levittämistä. Olen vain taivuttanut ne kevyesti.

 
Sivuprofiilissa näkyy taivutus paremmin. Tykkään taivuttaa ripset tuolla tavalla, että ne on vain tyvestä taivutettu, katsetta avartavasti. Ripsien päät ovat aikas suorat, jotka osoittavat kauniisti vain yläviistoon, ei suoraan ylöspäin.
 

Ja tässä sitten kahden ripsivärikerroksen jälkeen. Onhan siinä selkeä muutos. Ripset ovat kauniin mustat ja huomattavasti vahvemmat. Mutta mitään tuuheuttavaa vaikutusta en oikeastaan näe.

 
Taivutus hieman suoristuu tyvestä, mutta on kuitenkin sen verran pientä, että se ei haittaa. Lopputulos on kuitenkin omiin vaatimuksiini täysin pätevä.
 
Ripsiväri on siis ekologinen ja helppokäyttöinen, mutta ainut miinus täytyy antaa hieman heikohkosta pysyvyydestä. Vesisateella, hikoillessa ja muuten vain, kun ripset osuvat yläluomiin, hämähäkkiefekti on mahdollinen. Varsinkin uudessa, tämän hetkisessä työssäni, jossa hikoilee koko päivän, ripset ovat yleensä piirtäneet viivoja yläluomelle jo muutaman tunnin jälkeen. Putsaus tosin on erittäin helppoa, tämä irtoaa ihosta hyvin nopeasti ja hinkkaamatta. Kunhan vain pyyhkäisee ja matka voi taas jatkua!
 
Tämä on minulle sellainen arkiripsari, jota on tullut kyllä käytettyä lähes joka päivä. Tykkään tästä kaikin puolin ja tuo pieni sottaaminenkin on helppo antaa anteeksi, kun putsaaminen käy käden käänteessä. Ilkeä vain, kun näin allergia-aikaan silmäni tykkäävät vuotaa ja sehän on tämän risivärin kanssa huono yhdistelmä.
 
Joten, suosittelen kaikille niille, joilla ei silmät vuoda  ja jotka etsivät hyvää ja huokeahintaista arkiripsiväriä. Uskon, että itsekin tulen ostamaan tätä vanhan loputtua.
 
 
Volume & Green-maskaraa voit hommata mm. näistä verkkokaupoista:
 
Ekolo, 16,90 €
Ruohonjuuri, 17,25 €
Pur-kauppa, 14,00 €
Nudge, 16,90 €
 4 kommenttia:

 1. Multa löytyy tää kans. Hyvä perusripsari, mutta massaa kertyy aika helposti suuaukkoon, kun harjan laittaa takaisin paikoilleen. Tykkään siitä, että tuo musta on mielestäni oikeesti musta, jolloin katseeseen tulee heti enemmän terävyyttä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Mulan! Juu, olen samaa mieltä tuosta sävystä, se on kunnon musta, eikä vain sinne päin.

   Olen itseasiassa huomannut saman suuaukko-ongelman, mutta jotenkin se kuitenkin on nyt ajan saatossa unohtunut/hävinnyt, kun en sitä edes muistanut tässä postauksessanikaan mainita.

   Häviääköhän ongelma, kun sitä on käyttänyt tarpeeksi ja massaa on vähemmän putkessa? tiedä häntä...täytyykin seurata asiaa kun huomenna sitä taas sipaisen silmiini ;)

   Poista
 2. miltä ripsari tuoksuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kysymyksestäsi! Olenpas ollut huolimattomalla päällä, kun en ole tuoksuakaan maininnut. Hyi minua!

   Juuri otin kunnon nuuskutukset harjasta ja se ei oikeastaan tuoksu millekään, lievä vahamainen/rasvainen tuoksu tulee, mutta ei siis mitään parfymoitua tuoksua ole havaittavissa. Voisin sanoa tätä kyllä täysin tuoksuttomaksi tuotteeksi.

   Poista