18.7.2016

Beauty Garden - Pehmittävä Kamomilla Meikinpoistoaine

Yhteistyössä 4Dream Ky
 
 
 
Beauty Gardenin kamomilla meikinpoistoaine on kaksiosainen puhdistustuote, josta aineiden sekoittuessa tulee sopivan hellävarainen mutta myös tarpeeksi tehokas meikinpoistaja. Meikinpoistoaine poistaa niin meikin kuin epäpuhtaudet hellävaraisesti iholta, jättäen sen pehmeäksi ja hyvin voivaksi. Kamomillahan tunnetaan suojaavasta ja rauhoittavasta vaikutuksesta ja se myös silottaa ihon pintaa. Tuote on luomua, vegaaninen, eläinkokeeton sekä NaTrue-sertifioitu.
 
Se sopii kaikille ihotyypeille ja sanoisin varsinkin herkkäaihoisille, että tämä on loistava vaihtoehto. Tuoksu on erittäin mieto ja kamomillan lisäksi meikinpoistoaine sisältää mm. auringonkukkaöljyä sekä retiisiä. Hyvin yksinkertaisin ainein luotu tuote siis kyseessä.
 
 
Meikinpoistoaine on ollut käytössä joka ilta, nyt jo kuukauden ajan ja tuotetta on kulunut kolmasosa pullosta. Meikki lähtee ihan hyvin, jos on kevyt perusmeikkipohja, mutta silmämeikin kanssa on ollut pieniä ongelmia. Jos on vain ripsaria, homma toimii hyvin, mutta heti jos on vähän enemmän tavaraa silmissä, puhdistus on hieman työläämpää.
 
Olen kostuttanut vanulapun ja suihkuttanut muutaman (2-4) suihkautuksen lapulle ja sitten pyyhkinyt kasvot kauttaaltaan sillä. Muutaman lappusen joutuu joka kerta käyttämään, yksi ei millään riitä. Monesti olenkin tehnyt niin, että putsaan silmät ensin silmämeikinpoistoöljyllä ja sitten viimeistelen puhdistuksen tällä Beauty Gardenin kamomilla puhdistusaineella. Sen olen todennut olevan paras kombo, jos meikkiä on tullut laitettua yhtään enempää.
 
Beauty Gardenin meikinpoistoaine on ihan ok, mutta puhdistustehoa ehkä kaipaisin hiukkasen enemmän. Tosin, tämä on iholleni ollut todella hyvä, tarpeeksi hellävarainen ja lopputuntuma on aivan ihanan pehmeä, puhdas ja ei lainkaan kiristävä. Joten toisaalta tämä on tehnyt iholleni todella hyvää, vaikkei ihan tehokkain tuote olekaan kyseessä.
 
Varmasti tulee kyllä käytettyä koko pullo loppuun, siitä ei ole epäilystäkään, mutta taidan olla enemmän puhdistusmaidon käyttäjäkuntaa. Hellävaraista tuotetta etsivälle tämä on erittäin hyvä vaihtoehto, kunnon puhditustehoa hakevan kannattaa jättää tämä suosiolla hyllyyn.
 
Kamomilla meikinpoistoainetta voit ostaa tällä hetkellä ainoastaan Kauneushuone Valottaren verkkokaupasta hintaan 36,90 €.
 
 

Ihanaa alkanutta viikkoa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti