17.7.2016

Beauty Garden - Pehmittävä kurpitsanaamio

Yhteistyössä 4Dream Ky
 
Heinäkuu sen kun jatkuu Beauty Gardenin ihonhoitotuotteilla. Seuraavaksi esittelyssä mielenkiintoinen ja innovatiivinen tuote, joka huumasi minut jälleen kerran tuoksullansa sekä ulkoisella olemuksellaan. Beauty Gardenin hemmot ovat kyllä onnistuneet erittäin hyvin heidän tuotteiden tuoksutuksissa, ne ovat ihanan raikkaita ja aidon tuoksuisia, ei lainkaan liian voimakkaita, makeita tai tunkkaisia. Mutta saanen esitellä, sulosävyinen ja -tuoksuinen kurpitsanaamio:
 
 
Pehmentävä kurpitsanaamio on tarkoitettu kasvojen tehokosteutukseen. Naamio sopii kaikille ihotyypeille ja sen tarkoitus on palauttaa iho takaisin kuulaaksi ja terveeksi. Naamion pääraaka-aine on kurpitsamehu, mutta naamio sisältää sekä mehiläisvahaa, karitevoita, retiisiä kuin auringonkukkaöljyä. Naamiossa on runsaasti beetakaroteenia, B-, C-, D- ja E-vitamiineja ja 100% luomutuote. Varmasti tällä cocktaililla iho voikin paljon paremmin käsittelyn jälkeen!
 
Kurpitsanaamio on NaTrue-sertifioitu, eläinkokeeton luomutuote. Tämä naamio on saanut myös Innovatiivisin tuote -palkinnon Natexpo 2015 -messuilla. Beauty Garden on maailmassa ensimmäinen, joka on käyttänyt kurpitsaa vaikuttavana aineena.

 
 
Naamio on ihanan paksua ja keltaista ja tuoksu on todella kurpitsainen. Olen käyttänyt tätä keltaista ihmettä kerran viikossa. Levitän sitä tasaisesti koko kasvoille ja annan vaikuttaa vartin verran. Huuhtelu kasvoilta on hiukan työlästä, koska naamio on niin paksua ja täyteläistä, että rasvainen kerros meinaa jäädä väkisin iholle. Naamion jälkeinen tunne on pehmeä, ravittu ja äärimmäisen hoidetun tuntuinen. Iho hengittää ja tuntuu kuin olisi juuri rasvattu. Sellainen kauneushoitola-tunne.
 
Omat poskipääni tuppaavat hiukan punoittamaan tämän käytön jälkeen, mutta se johtuu pelkästään siitä, kun peseminen on sen verran hidas prosessi. Naamiota joutuu "hinkkaamaan" vähän normaalia enemmän iholta, niin oma ihoni reagoi siihen hyvin nopeasti.

Mutta ihana, hoitava ja toimiva naamio, johon olen kovasti tykästynyt. Varma tuote kaikille, jotka tykkäävät hoitavista ja ihoa pehmittävistä naamiosta!

Ainut jälleenmyyjä tällä hetkellä on Kauneushuone Valotar, josta sen voi itselleen lunastaa 36,90 € hintaan.
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti