31.1.2016

Attitude - Ikkuna- ja peilisuihke

Jatketaan kodinhoidollisilla asioilla. Aikaisemmassa postauksessa kerroin Attituden Yleissuihkeesta, joka on toiminut meillä muutaman vuoden aktiivisesti kodin joka-paikan-putsarina. Tämän Kanadalaisen merkin tuotesarjaan kuuluu myös muita suihkeita, joista seuraavaksi pääsee eetteriin Ikkuna- ja peilisuihke.


Hih, olen näköjään kuvannut pullon "väärinpäin". Suomen kieli löytyy pullon toiselta puolelta :)
Lisäksi pullon design on muutunut, sekä näköjään tuoksukin.

Ikkuna- ja peilisuihke tuli ajankohtaiseksi keväällä, kun katselin kevätauringon kirkkaassa paisteessa meidän ikkunoitamme. Nyt oli ikkunoiden pesun aika. En todellakaan rakasta ikkunoiden pesua, joten haluan sen tapahtuvan helposti ja nopeasti. Aiemmin olen pessyt astianpesuaineliuoksella ja kuivannut sanomalehdillä, mutta se on hidasta ja märkää touhua. Nyt halusin valmiin suihkeen, joka vaan sumutetaan, pyyhitään ja puhdasta tulee.

Attituden ikkunoille ja peileille tarkoitettu suihke osui silmääni lähi-Citymarketissa ja nappasin sen testiin, olihan minulla hyviä kokemuksia jo heidän yleissuihkeesta. Ensin hieman testailin vessan peilikaapin peileihin tuotetta ja sehän toimi vallan mainiosti! Ei muuta kun ikkunat auki ja hommin!

Ikkunoiden pesu ei ole koskaan käynyt minulta näin nopeasti. Sumutin ainetta ikkunoihin ihan reilulla kädellä, niin että kaikki kurat sai helposti irti. Sen jälkeen nappasin kuivauspaperin ja pyyhin ikkunan kuivaksi ja puhtaaksi. Jossain tapauksissa piti homma uusia, jotta ikkunasta tuli täysin puhdas (meillä oli jättimäinen tieremontti edellisenä kesänä-syksynä). Kaikki välit puhdistuivat suit-sait-sukkelaan, raitoja ei syntynyt ja hartiasäryiltä vältyttiin.

Tuotteen INCI: kookosglukosidi, lauryyliglukosidi, alkoholi, eteeriset öljyt, vesi sekä limoneeni (luonnonmukaisista eteerisistä öljyistä). Puhdasta tulee siis täysin luonnon omilla ainesosilla :)

Tuoksu on ihana raikas limen ja laventelin yhdistelmä, jossa kyllä kelpasi nenän kanssa tuoksutella samalla kun ikkunat kirkastuivat. Eli ikkunanpesusta voi tehdä ainakin hitusen verran miellyttävämpää hyväntuoksuisilla aineilla ;)

Kohta taas on se aika vuodesta, kun kevätaurinko paljastaa ikkunoiden karun todellisuuden. Joten:

Nappaa tästä hyvä tuotevinkki ikkunoiden pesun helpotukseen!
2 kommenttia:

  1. laventeli... yyhyh.. tulee mieleen isän laventeli ilmanraikastimet.. kuinka voimakkaasti laventeli tuoksuu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Ei tuoksu voimakkaasti, ainakaan omasta mielestäni. Ja toisekseen, tuoksu haihtuu nopeasti luonnollisuutensa ansiosta :) Myöskin mukana oleva lime tekee tuoksusta raikkaan, eikä liian voimakkaan, mikä laventelilla on tapana.

      Poista