4.1.2016

Lankalaihis 2016

No niin, nyt on tavoitteet ja suunnitelmat tehty tätä tulevaa vuotta varten. Saa nähdä kuinka muijan käy, sen verran hullut suunnitelmat on mielessä!

Osallistuin lankalaihikseen ensimmäistä kertaa viime vuonna 2015 ja tavoitteeksi pistin - 2 kg. Vuoden alkupuolella homma näytti erittäin hyvältä ja olin varma, että pääsen tavoitteeseeni. Kuitenkin laihdutusta sekoittavia tekijöitä tuli matkan varrelle ja lahjoituslankoja tuli karvaa vaille kolme kiloa. Sehän meinasi todellakin kaataa koko lankalaihikseni, mutta tarmokkaasti annoin puikkojen heilua ja sain kun sainkin tavoitteeni kiinni, jopa vielä hieman sen ylitsekin!

En tiedä, sekosinko lopullisesti siitä, kun onnistuin niin mahtavasti viime vuoden laihiksessa, vai olenko menettänyt järkeni ihan muuten vaan. Tämän vuoden täysin absurdina tavoitteena olisi saada kaikki (kyllä, luit ihan oikein) KAIKKI vanhat langat kulutettua. Haaveenani kun on se, että nuo vuosia kopassa pyörineet lankakerät pääsisivät vihdoinkin käyttöön ja lopultakin olisi mahdollisuus tutustua kaikkiin niihin ihaniin lankoihin, jotka minua lankakaupoissa kutsuvat.

Sellaisen "hyvin löyhän" lupauksen voisin vielä tehdä, että puolet noista vanhoista langoista on pitänyt jo hävitä kopasta, ennen kuin uusia aletaan hommailemaan. Suunnitelmatkin ovat jo hyvällä mallilla, monille vanhoille kerille on käyttötarkoitus valmiina, kunhan pistän vain puikot heilumaan!

Sen verran täytyy heti puolustuksekseni sanoa, että tein uuden vuoden lupauksen miehelleni, että tammikuussa en lankojen kanssa temua yhtään. Joten tammikuu tulee olemaan hyvin hiljainen laihiksen osalta. Mutta kun helmikuu starttaa niin......:)


Loin uuden sivun/välilehden tämän vuoden lankalaihikselleni, jossa pidän kirjaa tehdyistä töistäni. Sieltä on näppärä käydä kurkkailemassa, missä mennään tällä kertaa. Tervetuloa siis seurailemaan värikästä matkaani kohti suurta tavoitettani vuonna 2016!

6 kommenttia:

  1. zemppiä laihikselle! kovat on tavoitteet mutta kannustan ja olen hengessä mukana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsemppauksesta! Tavoite on kova, mutta ainhan sitä yrittää pitää!! Tervetuloa seuraamaan (mitä luultavimmin erittäin kivistä ja tunnerikasta) taivaltani kohti suurta unelmaa :)

      Poista
  2. Tsemppiä lankalaihikseen. Mukana ollaan matkassa!

    VastaaPoista
  3. oletko varma ettei se äitisi taas lahjoita jämälankojaan sulle?

    VastaaPoista
  4. Suurena haaveena on, ettei lahjoituslankoja tulisi... Vaikkakin ne niin ihania onkin :) Pidetään sormet ristissä, että äityliini innostuisi kutomaan itse kaikki lankansa :)

    VastaaPoista