28.1.2016

Attitude - Yleissuihke

Pitkään suunnittelemani postaussarja kodinhoidosta saa nyt ensimmäisen osansa! Kun siirryin kosmetiikan osalta luonnonkosmetiikkaan, halusin myös kaiken muun kotona käytettävien tuotteiden olevan mahdollisimman luonnollisia, toimivuudesta kuitenkaan tinkimättä. Ihastuin tämän Kanadalaisen Attitude-merkin tuotteisiin sekä ulkonäöllisesti että tehokkuudellisesti, joten tässä ensimmäinen esittelyn kohde:

Kuvassa vielä vanhassa ulkoasussa esiintyvä pullo.

Attitude on Kanadalainen firma, joka valmistaa hygienia-, kodinhoito-, sekä uutena lemmikkien hygieniatuotteita. Lisäksi heillä on täysin erikseen oma tuotesarjansa lapsille.

Heidän valmistamat tuotteet ovat saaneet ensimmäisenä maailmassa sertifikaatin hiilidioksidineutraalista ja ympäristöystävällisestä kodinpuhdistussarjasta. He vähentävät tehokkaasti hiilidioksidipäästöjään ja kantavat vastuun siitä. Myös kuljetuksista muodostuneet päästöt huomioidaan ja he hyvittävät "tekonsa" istuttamalla lisää puita päästöjensä verran. 

Kaikki Attituden tuotteet ovat täysin vegaanisia. Raaka-aineina toimii pääsääntöisesti kookos, soija ja maissi, sitruunahapot, eteeriset öljyt ja vesi.Tuotteet ovat hypo-allergeenisia, eläinkokeettomia, luonnollisia, laboratoriossa testattuja, co-päästöiltään vapaita, uusiutuvaa energiaa hyödyntäviä ja pakkaukset täysin kierrätettäviä. Mitä muuta sitä voisi yhtiöltä vaatia? :)

Yleissuihke on laventelin ja greipin eteeristen öljyjen raikas yhdistelmä, joka raikastaa kodin joka nurkan ja pinnan. Tuotteen INCI-lista on varsin lyhyt: Kookosglukosidi, lauryyliglukosidi, alkoholi. eteeriset öljyt ja vesi. Ei siis mitään ylimääräistä. Plussaa myös iso 800ml koko, joka kestää todella kauan. Todellista vastinetta rahoille!

Suihke toimii mainiosti joka puolella puhdistusaineena, käytän tätä niin keittiössä pöytäpintojen puhdistamisessa kuin hellan päällisen pyyhkimisessä, olohuoneessa ja makuuhuoneessa pölyjen pyyhinnässä sekä tarvittaessa myös vessassa pintojen putsaamisessa. Toimii kaikilla pinnoilla eikä mitään vauriota ole esiintynyt muutamien vuosien käytön jälkeen. 

Attitudea myy mm. 


Kaiken kaikkiaan Attituden yleispuhdistukseen tarkoitettu suihke on erittäin toimiva yleissuihke nimen täydellisessä merkityksessään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti