1.1.2016

Uusi Vuosi - Uudet Kujeet

Hyvää uutta vuotta kaikille!

Niin se vuosi 2015 mennä lujahti. Vuosi oli antoisa, paljon sai kokea ja nähdä. Omat ajatukset selkiytyivät hurjasti ja tietoisuus omista taidoista ja sekä intohimon kohteista vahvistui. Vuosi 2015 oli opettava, antoisa ja innostava.

Oma sukkaohje tuli kehiteltyä ja julkaistua, Kädentaidot-messut tuli koettua myyjän näkökulmasta sekä kunnon herääminen itsetekemiseen tapahtui.

Iso juttu oli lankalaihikseen osallistuminen ja tavoite tuli saavutettua, vaikka lahjoituslangat meinasivat sekoittaa koko homman. Miinukselle päästiin reilun 2 kilon verran, joten ei voi olla kuin tyytyväinen! Kaikki langat mahtuvat nyt siihen tarkoitettuun koriin, eikä ainuttakaan pussinyssäkkää ole ylimääräistä. Mahtava aloittaa siis uusi kutomisvuosi!

Kosmetiikkarintamalla muutuin kaiken-mahdollisen-halvan-kokeilevasta, maltilliseksi ja fiksummaksi ostajaksi. Koin pieniä valaistumisen hetkiä ihonhoidossa ja kaiken kruunasi ihana kasvohoito sekä meikkiopastus Keidas By Lumossa. Kasvojenhoitoni on nykyään mallillaan ja meikkauskin sujuu helpommin ammattilaiselta saaduilla vinkeillä.Mutta sitten uuteen vuoteen ja sen suunnitelmiin.

Todellakin, uusia tuulia on puhaltelemassa, kiitos joulupukin! Pukki nimittäin toi lahjaksi saumurin, joten tuevaisuudessa tulee varmasti enemmän ompelujuttuja. Innostus on valtava, piti vain malttaa vuoden loppuun, että lankalaihis saadaan ensin päätökseen. Aloitteleva vaatteiden ompelijatar siis ilmottautuu ja esittelee tekeleitään jossain vaiheessa :)

Toinen asia, mistä tänä vuonna tulen postittelemaan, on kodinhoitotuotteet. Niistä jo mainitsin joskus syksyn varteen, mutta jotenkin se vain aina jäi. Nyt olen ottanut härkää sarvista ja kuvia on räpsitty jo ennakkoon, jotta innostus ei laannu siihen. Joten kodinhoitoa luontoa kunnioittaen, on luvassa. Hyviä toimivia tuotteita, joiden käytöstä tulee hyvä mieli :)

Lisäksi lupaan panostaa kosmetiikkapuoleen. Paljon on kerrottavaa, mutta kaikki on vielä kirjoittamatta. Joten kauneudenhoidosta kiinnostuneille on siis luvassa paljon juttuja tänä vuonna!


Ihanaa alkanutta vuotta 2016! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti