22.2.2015

Kuulumisia :)

Täällä on vietetty hieman hiljaisempaa ajanjaksoa suht kevyen, mutta uuvuttavan flunssan kourissa. Reilu viikko tässä on nyt kitvistelty nenän niiston ja aivastelujen kanssa. Teetä on kulunut niin kuppi jos toinenkin. Pää on ollut niin tokkurainen ettei käsitöistäkään ole meinannut tulla mitään, mutta jotain pientä olen kuitenkin saanut aikaiseksi.
Mutta jotain uutta ja kivaa piti kehitellä ja aloitin tähän lempparipipooni sopivan työn vihdoinkin. Tuubihuivini saan varmasti ihan pian valmiiksi ja sitten pääsen sitä teille ylpeänä esittelemään :) Huivin kanssa olen edennyt täysin rauhassa ja kunnon mukaan, ei mitään paineita valmistumisesta. Huivin kudon samalla kuvioinnilla kuin piponkin, joten ne ovat kuin luodut toisillensa :)


Olen kyllä tehnyt täällä taustalla jotain muutakin. On sekä valmista tavaraa, että suurta suunnittelua, mutta ne pidän vielä hetken salaisuutena. Kerron niistä hiukan myöhemmin ;)

Sen verran voin paljastaa, että jos saan vielä muutaman suunnitelmani toteutettua, lankalaihis on erittäin hyvällä mallilla. Lankoja pitäsi olla kulunut reilut 800 g jo silloin, jos vaan kaikki arviot osuvat oikein. Mahtavaa! Melkein puolet tavoiteesta jo tässä vaiheessa!

Mutta nyt teevesi kiehumaan ja kutimuksen ääreen...Oikein mukavaa sunnuntaipäivää!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti