12.2.2015

Meikkitestissä - Zuii Silmänrajauskynä (Musta)

Silmien rajaus. Se on yksi lempijuttujani meikkaamisessa. Omat silmäni ovat hieman erikoisemman malliset, aasialaishenkiset, hieman ylöspäin nousevat. Mitkään meikkitutoriaalit kissansilmien rajaamisesta ei ole toiminut omalla kohdallani, vaan olen joutunut opettelemaan tyylin itse. Lisäksi omat ihanat raskaat ja rasvoittuvat luomet, jotka luovat pysyvyyden kanssa riittävästi ongelmia.

Testailussa on ollut luonnonkosmetiikan aikakaudella monia silmänrajauskyniä ja moni on ollut pettymys. Kynät ovat olleet erittäin pehmeitä ja runsaspigmenttisiä, samalla hyvin nopeasti leviäviä sekä "hävinneitä". Meikki on suttuinen muutaman tunnin päästä ja osa rajauksista on hävinnyt luomien uumeniin. Ei kiva.

Olen saanut paljon apua Yellow Mood- blogin Hanna-Marin meikkilookeista ja testailuista. Yhdessä postauksessaan hän hehkutti Zuiin rajauskynän pysyvyyttä. Kertomansa mukaan hänelläkin rajaukset katoavat mystisesti päivän aikana, eli sama ongelma kuin minulla! Näin ei ole kuitenkaan käynyt Zuiin kanssa.
Tämän postauksen luettuani, päätin hommata itselleni tuon kyseisen kynän testiin, jos tämä rajauskynä pystyisi vastaamaan haasteeseen ja lunastamaan paikkansa luottotuotteiden joukkoon.Kävin Jyväskylän reissulla katsastamassa Ekolon ihanan kaupan ja sieltä pääsin ostamaan kynän ihan livenä. Kaikki tuotteet tulee periaatteessa aina tilattua verkkokauppojen kautta, joten oli mukava pitkästä aikaa päästä kunnolla hypistelemään kaikkia tuotteita ja saada eri tuntuma niihin sitä kautta.

Tunne kynästä oli heti laadukkaan tuntuinen ja lupaava. Pinta on kynässä mukavan mattainen ja korkki on napakka. Sävy on harmaanmusta, ei mikään syvän musta, mihin itse olen tottunut ja aina hakeutunut. Ihan ok.

Tästä kuvasta näkee sävyn, harmaan musta. Mutta tarpeeksi musta kuitenkin :)
Ripsivärinä alla kerros Benecosin Multi-effectiä ja päällä kunnon kerros Laveran Deep Darknessia.
Paras combo :)

Sitten testaamaan. Kynä on huomattavasti kovempi kuin kilpailijoiden vastaavat, mutta se ei haittaa. Kynällä oli helppo itse säädellä rajauksen syvyyttä/tummuutta, koska kerralla ei väriä tule liikaa. Tein samanlaiset rajaukset silmiini kuin aina arkena muutenkin, ja sitten koitin vain unohtaa että testi on käynnissä. 

Yläluomilla rajaus vain puolivälistä ulkonurkkiin, ylöspäin nousten.
Vielä näköjään silmätkin siivoamatta ripsarin pisteistä :)

Tässä osuudessa onnistuin täydellisesti, koska todellakin unohdin testailun ja tajusin vasta illalla ennen suihkuun menoa tarkistaa testin tuloksen. Ja totta tosiaan, rajaukset olivat pysyneet erittäin hyvinä koko päivän. Eivät olleet levinneet mihinkään, eivätkä hävinnet taivaan tuuliin. Pientä sävyn himmenemistä oli, mutta ei mitään haittaavaa. Mahtavaa!!

Uusi luottotuote on siis jälleen löytynyt! Kyllä pienen ihmisen elämää voi uskomattoman paljon ilahduttaa se, kun varmasti toimiva tuote saapuu kuvioihin. Se ihana tunne, kun tiedät aamulla kiireisen päivän olevan tiedossa, että meikki pysyy freesinä koko päivän ilman huolta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti