7.1.2015

Tervetuloa Vuosi 2015!


Nyt on pienet uuden vuoden lomat pidetty ja on aika tarttua uutta vuotta sarvista! Olen saanut nauttia viimeisistä lomapäivistä shoppaillen ja tehden pieniä kivoja löytöjä :) Se jotenkin piristää aina!

Nyt voisin esitellä teille uuden ihanan blogikumppanini, se on tässä:





    

Nyt sain vihdoin ja viimein hommattua itselleni kunnon kameran. Kamera on siis Nikon D3200 (18-55mm objektiivilla). Tämän pitäisi toteuttaa toiveeni hyvälaatuisista kuvista ja kuvaamisen nautinnosta. Tähän astinen kokemus on ollut erittäin positiivinen. Kuvat on tarkkoja ja värit tulee niinkuin kuuluukin. Eli tästä se sitten lähtee, uusi kuvauksellinen taival Nikonin kanssa :)



Toiveita odottelen kovasti teiltä ihanaiset naiset ja miehet, mitä te haluaisitte täällä blogissani tapahtuvan? Kaipaatteko vartalon ja hiusten pesuun liittyvää postausta, kodinhoidon tuotevinkkejä, kosmetiikan testailuja? Kertokaa ihmeessä, niin voin toteuttaa toiveenne :)



Tervetuloa kanssani vuoteen 2015! 

Nautitaan luonnonkosmetiikan vaikutuksista, käsitöiden tekemisestä ja herkullisten leipomuksien tuoksusuista ja mauista!



4 kommenttia:

  1. minua kosmetiikka kiinnostaa eniten joten niitä toivon vieläkin laajemmin esim vartalonhoitoon liittyviä asioita. gluteenittomia reseptejä kanssa kaipailen ihan ruokapuoleltakin. tosi paljon olen saanut jo nyt vinkkejä. kiitos tuhannesti kivasta blogista ja rehellisestä tyylistäsi kirjoittaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta palautteestasi! Mukavaa, että blogistani on ollut hyötyä :)
      Voin heti täyttää toiveitasi, sillä erittäin "kuuma" tuote kosmetiikan markkinoilla on tulossa arvosteluun, kannattaa siis pysyä kuulolla! Kaikki muutkin toiveet otetaan ehdottomasti huomioon!

      Poista
  2. minulla on paljon jämälankoja mutta kun alan kutoa niin pelkään että se lanka ei riitäkkään ja usko loppuu siihen !voishan tehdä eripari sukat! oiskos ideaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Itse tein jämälankojen kanssa niin, että jaoin ne kahteen yhtäsuureen kerään. Näin sain aina samankokoiset raidat molempiin sukkiin. Olihan siinä aikaslailla hommaa, mutta lopputulos on niin ihana, että kyllä kannatti! Mutta tokihan aina voi tehdä eriparisukat, nekin on hauskat :)

      Poista