19.1.2015

Meikkitestissä - Kjaer Weis Ripsiväri

Ennen joulua alkoi kaikki ripsivärini olemaan pikku hiljaa hiipumassa ja mieleni alkoi tehdä jotain uutta. Loppuvuodesta oli suuri hehkutus Kjaer Weis- nimisestä meikkisarjasta, jonka ripsiväriä eritoten ylistettiin ympäriinsä. Pitkän aikaa sitä miettineenä, päätin pistää tilauksen Jolielta tulemaan, jotta itsekin pääsisin testamaan tuota luonnonkosmetiikan uutta ihmettä.
Siinä se sitten oli. Ripsari oli paketoituna pieneen, tyylikkääseen punaiseen laatikkoon. Syy miksi se puuttuu kuvasta on se, että olen laittanut sen jonnekin oikein hyvään talteen tulevaa kuvausta varten :)

Tuotteen koko oli ensimmäinen huomioni, kun nappasin sen käteeni. Se on vain 9,5 cm pitkä ja 1,5 cm halkaisijaltaan. Painoksi on merkattu 5,4 grammaa..Tiedä sitten paljonko se on, verrokkina kun ei ole kuin ml-mittoja muissa ripsiväreissä.

Eteenpäin. Onko harja millainen ja kuinka itse ripsiväri toimii ripsissäni?....Sitä siis testaamaan seuraavaksi.


Harja ei ole ihan minun mieleiseni, pieni, kapea ja kumimainen. Pidän enemmän isoista ja tuuheista harjoista. Mutta ei se mitään, jos tuote toimii. Tuoksu on miellyttävä, ehkä hieman voimakas, mutta omat silmäni eivät reagoi siihen millään tavalla.


Tässä hiukan kuvamateriaalia havainnollistamaan:


Tässä on ripset taivutettuina, odottamassa piristystä. Meikkipohjana on Lily Lolon Warm Peach ja tummien silmänalusten piilottajana toimii Couleur Caramelin peitevoide sävy 08. Luomille on vetäisty Benecosin Jungle-sävyn luomiväriduosta vaaleaa sävyä sekä ylä- että alaluomelle.Yksi kerros Kjaeria. Silmät aukeavat ja katse kirkastuu heti. Tulos on jo ihan ok, mutta itse kaipaan vielä vähän volyymia.Väri on erittäin hyvä syvä musta ja sitä on helppo levittää sotkematta.
Sitten vielä toinen kevyt kerros ja valmista tuli! Nyt on hiukan lisää kaivattua volyymia ja rakennetta. Tästä tykkään! Kävin kovalla ja hikisellä kahvakuulatunnilla ja ripset näyttivät aivan samalta kuin tässä, ei sotkua ja taivutukset on pysynyt ennallaan. Mahtava tuote!!! :)


Tämän ripsivärin paras puoli on vielä siinä, että tähän ei tarvitse jatkossa ostaa kuin täyttöosa, joka on 10€ halvempi kuin koko setti! Luontoa säästetään pieninkin asioin, ja sehän on minun näkövinkkelistäni erittäin hieno asia :) Kyllä tästä taitaa tulla luottotuotteeni, on se niin lupaava noin kuukauden aktiivisen käytön jälkeen :)
Onko sinulla jo kokemusta Kjaer Weisin tuotteista?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti