15.1.2015

Uuden Vuoden Lupauksia - Osa 3

Seuraava lupauskin liittyy käsitöihin. Olen nimittäin päättänyt, että vuoden 2015 aikana tulen tekemään elämäni ensimmäisen neuleen! Olen koko ikäni tehnyt vain kaikkea pientä; lapasia, pipoja, huiveja yms, mutta koskaan en ole paitaa aloittanut. Jos koiran villapaitaa ei lasketa.

Mielenkiintoni ohjeiden tuijotteluun on aina ollut olematon. Olen aina tykännyt tehdä kaikki niin, ettei tarvitse sen kummempia miettiä, kunhan suhaa vaan menemään. Nyt kuitenkin on alkanut kiinnostamaan itsensä haastaminen ja kokeilunhalu. Jos ihan oikeasti selviäisinkin kaikista ohjeiden koukeroista ja saisin tehtyä itselleni unelmien reikäneuleen. Aah, se olisi suuri unelmani. Tässä pari kuvaa, mitkä herättää suurta innostusta tällä hetkellä:

Tämä on viimeinen uuden vuoden lupaukseni, josta varmasti pidän kiinni. Ensin vain täytyy kuluttaa tuota vanha lankavarastoa vähemmäksi, että uudet ihanat neulelangat mahtuu koppaan kunnolla!Muuten, jos et huomannut, tein Lankalaihikselle oman sivun, josta voit käydä seuraamassa tilannetta. Päivitän sitä aina sitä mukaa, kun saan jotain valmiiksi tai ostan uusia keriä.


Onko sinulla hyviä ehdotuksia lankavaihtoehdoiksi tulevaa neuletta varten? Niitä kaipaan kovasti :)Kuvat: garnstudio.com sekä novitaknits.com2 kommenttia:

  1. oi toi keltanen neule on tosi hieno!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tuo keltainen on minunkin tämän hetkinen suosikkini! Olen kovasti yrittänyt etsiä haastajaa tuolle mallille, mutta vielä ainakaan ei ole sellaista löytynyt... Voi olla että keltaista neuletta aletaan jossain vaiheessa työstämään :)

      Poista