12.1.2015

Uuden Vuoden Lupauksia - osa 1

Tässähän meinasi jäädä ihan lomafiiliksiin ja kirjoittelut tänne blogin puolelle on jäädä tyystin. On ollut ihana nauttia olosta ja suunnitella tulevaa rauhassa. Mut nyt kuitenkin takaisin iloiseen arkeen ja kerrotaan uuden vuoden lupauksista. Täällä taustalla on ehtinyt tapahtumaan jo jonkin verran :)

Heti kun vuosi vaihtui, päätin aloittaa vedenjuonnin. Olen aina ollut kova juomaan vettä, mutta jostain syystä se vaheni koko ajan enemmän ja enemmän loppuvuotta kohti. Olo oli koko ajan väsynyt ja päänsäryt vaivasivat. Jumpat ei sujunut samalla tavalla, sekoilit askeleissa ja tunsit koko ajan kropassasi, että kaikki ei ole hyvin.
1.1. lähtien otin tavoitteeksi juoda joka päivä tuollaisen 2 litraisen muovikannullisen vettä. Täytän sen aamulla herättyäni ja jätän sen keittiön työtasolle. Näin ei tarvitse juoda jääkylmää vettä koko päivää ja palella koko ajan. Sillä ei ole väliä mihin aikaan sen juon, mutta ennen nukkumaanmenoa kannun on oltava tyhjä.

Nyt on 12. päivä menossa ja olo on aivan erilainen! Mieli on virkeä, energiatasot ovat aivan eri luokkaa, olo on raikkaampi eikä päänsäryistä ei ole tietoakaan. Ainut miinus on se, että vessassa täytyy käydä useammin, mutta se on pieni uhraus sille, että tuntee olonsa näin hyväksi koko ajan!

Innostus tähän vedenjuomiseen ei todellakaan ollut mikään some-villitys (en kuulu mihinkään some-palveluun). Kaikki on alkanut täysin oman hyvinvoinnin lähtökohdasta ja oman kropan kuuntelusta.Suosittelen jokaista teitä siellä toisessa päässä testaamaan, edes pariksi viikoksi. Ota realistinen tavoite. Laita se kannuun tai lasiin näytille. Ei sitä muuten muista, paljonko on tullut juotua. Huomaat jo muutamassa päivässä virkistäytymisen tunteen, usko pois! :)


2 kommenttia: