5.10.2014

Meikkitestissä: Terre d'Oc BB-voide

Ensimmäisiä luonnonkosmetiikan tuotteita mitä tilasin, oli meikkivoide. Pidän luonnollisesta, kuulaan näköisestä ihosta (vaikka itse en moista omistakaan). Sain muutamia näytteitä testiin ja ihastuin tähän kyseiseen tuotteeseen ikihyviksi; Terre d'Ocin BB-voide, sävy 951 pétale rosé.


Tilasin tämän putelin vajaa vuosi sitten ja se oli keralla siinä! Olen käyttänyt sitä siitä lähtien lähes joka ikinen päivä ja aina tulee todella siistiä ja hyvää jälkeä. Voide on silkkisen pehmeää ja hyvin miedosti tuoksuvaa. Olen levittänyt bb-voiteen sormin, koska pidän siitä tavasta kaikista eniten. Levitys onnistuu kyllä myös siveltimellä tai meikkisienellä, testattu on. Tällä tavoin pohjasta vain saattaa tulla hieman vahvempi kuin käsin levitettäessä.

  
Ainut ongelma bb-voiteen kanssa on ollut, jos voidetta ottaa liikaa kerralla. Silloin voide saattaa alkaa rullaantumaan, mutta tätä on tapahtunut itselleni vain alkuaikoina, jolloin määrää ei vielä osannut arvioida.
BB-voidetta menee todella vähän kerralla, joten hiukan kallimpaan hintaansa nähden, se on todella riittoisaa ja maksaa itsensä takaisin. Hinta on noin 30€.

Tämän kanssa on sopinut kuin nakutettu Couleur Caramelin peitevoide, jolla olen piilotellut mustat silmänaluseni sekä ne kaikki ihanat pikkuvirheet, joita aina sattuu olemaan.

Säilyvyysaika on 6kk, mutta myönnän reilusti käyttäväni sitä edelleen. Vaikka siis olen käyttänyt sitä todella paljon ja pumppu ei enää pumppaa mitään ulos, pullon sisällä on voidetta vielä vaikka millä mitalla. Nyt kuitenkin rakas voiteeni alkaa loppumaan. Tätä hommaan varmasti lisää tulevaisuudessa, se on varma! Mutta koska olen niin kiinnostunut testailusta, olen hommannut myös muita meikkipohjia kokeiluun. Niistä tulossa lisää myöhemmin :)



Onko sinulla joku oma suosikki meikkipohjien osalta? Kommentoi alle ja kerro ihmeessä suosikkisi!



2 kommenttia:

  1. lily lolon mineraalimeikkipohja ihan paras rasvaiselle iholle. miten tämä toimii rasvaisella iholla, onko kokemusta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni on pintakuiva iho, mutta uskon että toimii varsin mainiosti. Rasvoittuvalle iholle suosittelen laittamaan päälle hiukan puuteria, niin kiiltoa saa estettyä. Suosittelen kuitenkin kokeilemaan :)

      Poista