25.10.2014

Meikkitestissä - Benecos Natural BB Creme 8 in 1 (sävy fair)

Kevyesti peittävä, hengittävä ja kauniin luonnollinen lopputulos on se mihin pyrin meikkivoiteessani. Vaikka en omista ihanan tasasävyistä ja virheetöntä ihoa, haluan kuitenkin näyttää luonnollisen huolitellulta.

Olen tykästynyt täysin jo aikaisemminkin postaamaani Terre dÓcin BB-voiteeseen. Luottokappaleeni alettua hiljalleen loppumaan, oli taas aika aloittaa mietiskely. Jatkanko "turvallisella" linjalla ja hommaan Terreä lisää, vai testailisinko jotain uutta?...Hmmm.. Noh, ainahan sitä pitää jotain uutta kokeilla ja Benecos osui sopivasti testauksen kohteeksi.

BB-voiteen saavuttua kivassa lilan värisessä kuosissaan, sormeni syyhysivät päästä testailemaan voidetta tositoimissa! Ensimmäisenä nenääni otti hieman tympeä tuoksu, mutta en antanut sen häiritä. Voide oli sopivan paksuista ja sävy on erittäin vaalea. Vaikka en todellakaan ole mitenkään ruskettunut, kuitenkin kesällä hieman päivettyneenä sävy on auttamattomasti liian vaalea.



Otin voidetta varovasti sormenpäähäni ja aloin levittämään sitä normaaliin tapaani kasvoihini. En päässyt kuin alkuun, niin voide kuivui. Ajattelin, että otetaanpas hiukan lisää, niin sillä se korjaantuu. Ei, ei se korjaantunut. Voide imeytyy kasvoihin kuin vesi kuivaan tiskirättiin. Täytyy olla erittäin nopea liikkeissään, että saa tämän tuoteen tasaisesti koko kasvoille. 
Sitten kun vihdoin olin tyytyväinen lopputulokseen, näytin kalpealta kuin lakana (jota ei koskaan tapahdu punaisten omenaposkieni kanssa). Peittävyys oli kyllä erittäin hyvä, pienet virheetkin meni näppärästi piiloon.

Omaan makuuni voide on aivan liian paksua ja peittävää. Tuntuu, että iho ei saa hengittää vapaasti tämän "naamion" alla. Päivän edetessä, ihoani alkoi kiristämään ja teki mieli pestä BB-voide pois.

Nyt muutamia kertoja voidetta testaillessani, ei mielipiteeni ole muuttunut. Olen testaillut eri voiteita meikin alle, jos se helpottaisi kiristyksen tunteeseen sekä voiteen levittyvyyteen, mutta joka kerta olen saanut pettyä. Naamion tunne on ja pysyy. Seuraavaksi ajattelin testata voiteen sekoittamista suoraan päivävoiteeseeni, jos tällä saisi BB-voiteelle jotain käyttöä. Siitä sitten joskus myohemmin :)




Onko itselläsi kokemusta kyseisestä tuotteesta?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti