11.10.2014

Kasvovoiteet - Mádara Become Organic Aloituspakkaus

Viimeisimmässä postauksessani mainitsin rakkaiden luottotuotteitteni Neil's Yardien loppuneen. Ennenkuin tulin siihen pisteeseen, että mitään voidetta ei ole enää jäljellä, päätin tilata testiin Mádaran setin Biodellyltä:


   
Kuvat paketista edestä ja takaa. Paketti on mielestäni hyvin kaunis ja laadukas. Yksinkertaista ja tyylikästä suunnittelua. Paketista huokuu Mádaran luonnonläheisyys ja yrtiinen maailma. Tästä tykkään kovasti!

No, enhän sitä kauaa jaksanut katsella vain ulkoisesti, vaan piti päästä pian käsiksi itse tuotteisiin ja tällaiset sieltä putkahti:


Sisällä on siis uudistavan yövoide, syväkosteuttava päivävoide sekä syväpuhdistusvaahto. Voiteiden koko on 25ml ja puhdistusvaahto on täysikokoinen 150ml. Pakkaus oli todella edullinen, hinta vain 16,40€. Ehdottomasti testauksen arvoinen!


Ensimmäisenä testasin illalla puhdistusvaahdon. Vaahto oli sitä mitä oletinkin. Pari pumppausta ja naamaa hinkkaamaan. Silmämeikit lähti hyvin, ja ihosta tuli puhdas ja sileä. Kasvojani alkoi hetken päästä jo hiukan kiristelemään, joten perään vetäisin nopeasti uudistavaa yövoidetta. Voide oli paksua, kellertävää ja kevyesti tuoksuvaa. Kasvoistani tuli ihanan pehmeät ja kosteutetut. Vähän aikaa siinä odotellessa, ihoon jäi edelleen hiukan rasvainen tunne, mutta sillä tunteella menin nukkumaan ja jäin innolla odottelemaan, mitä aamu toi tullessaan :)


Aamusella herätessäni, iho oli edelleen hieman rasvaisen tuntuinen. Pesin kasvoni jälleen puhdistusvaahdolla ja sitten oli syväkoisteuttavan päivävoiteen vuoro. Voide oli huomattavasti löysempää kuin yövoide ja sitä oli valunut korkkiinkin. Voidetta oli hieman hankala annostella, vaikka varovasti koitinkin. Voide kuitenkin imeytyi ihooni samantien ja mitään rasvaisuuden tunnetta ei jäänyt. Iho oli kosteutetun ja sileän tuntuinen. Vetäisin meikkivoidetta heti päälle ja voide toimi todella hyvänä pohjana meikille. Kerrassaan unelma kiireisille aamuille, jolloin ei ole aikaa odotella kosteusvoiteen imeytymistä. Varsinkin tällaiselle aamu-uniselle, aina-kiireessä toimivalle lähtijälle!


Nyt olen muutaman viikon tuotteita testaillut ja olen ollut todella tyytyväinen. Luulin, että Neil's Yardin voiteet ovat ne ainoat, joita tulen käyttämään. Toisin kävi! Kyllä Mádara on kova haastaja. Ihoni on voinut oikein hyvin koko testauksen ajan, jopa tainnut vain tykätä pienestä muutoksesta. Yövoiteen rasvaisuuskin johtui vain siitä, että sitä tuli alussa laitettua aivan liikaa. Nyt ihon rasvaisuus on muutuunut pehmeän ja hoidetun ihon tuntumaksi :)



Jos etsit kuivalle ihollesi edullista tuotepakettia testiin, tämä on se! Kannattaa ehdottomasti kokeilla!!




2 kommenttia:

  1. itteeni harmittaa madaran voimakkaat yrttiset tuoksut. olen kokeillut, iho tykkäsi mutta silmät vuotivat alituiseen tuoksuista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi! Sopivien voiteiden löytäminen on kyllä todella vaikeaa. Omasta mielestäni tuoksut eivät ole voimakkaita, mutta varmasti jos on yliherkkyyttä yrteille, tms, ne voivat ärsyttää.

      Poista