11.10.2014

Kasvovoiteet - Mádara Eye Contour Cream Silmänympärysvoide

Samalla kun tilasin Mádaran aloituspakkauksen, oli tarkoitukseni myös tilata silmänympärysvoide. Omistan todella tummat silmänaluset, joten se toimi kriteerinä etsinnöille. Voiteen esittelyssä pitää siis olla maininta tummien silmänalusten häviämisestä. Verkkokaupoissa pyöriessäni löysin vihdoin "sen oikean".  Hyvinvoinnin tavaratalo tarjosi valikoimassaan sopivasti  Mádaran silmänympärysvoidetta. Se siis lähti tilaukseen samantien , koska muutkin kasvovoiteeni tulisivat olemaan kohta Mádaraa. Mahtava yhteensattuma!


Voiteen pitäisi auttaa turvotukseen, tummiin silmänalusiin, juonteisiin  sekä väsymyksen merkkeihin. Itse suhtaudun näihin esittelyihin hyvin ennakkoluuloisesti, mutta eihän sitä koskaan tiedä...

Voide on kätevässä pumppupullossa, josta on todella helppo annostella pieni pisara sormen päähän. Voide levittyy hyvin ja imeytyy nopeasti. Tuoksu on lähes olematon, joka on tietysti hyvä silmien läheisyydessä. 

Reilun parin viikon käyttökokemuksella olen ollut hyvin tyytyväinen. Silmänalusten tummuus on mielestäni hieman helpottanut ja ilme on ollut paljon raikkaampi. Yleisilme on paljon pirteämpi ja parempi silmien alueella. Tästä taitaa tulla yksi luottotuotteistani, niin hyvältä tämä silmänympärysvoide vaikuttaa!


Mádara alkaa kyllä olemaan yksi lempparisarjoistani luonnonkosmetiikan saralla. Tuotteet yksi toisensa jälkeen vakuuttavat ja lisäävät luottamusta brändiä kohtaan.




Onko sinulla jo jokin lempituotesarja? Kerro alla olevaan kommenttiboksiin suosikkisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti