21.6.2016

Puhdistuskuurin jälkitunnelmat

Nyt on 20 päivää siitä, kun kuukausi vaihtui ja aloitin koko kropan puhdistuskuurin. Välietapista piti kertoa tunnelmia, mutta koska ei ollut mitään ihmeellistä kerrottavaa, ajattelin ympätä kaikki kokemukseni tähän yhteen ja lopulliseen yhteenvetoon. Kaikkiahan kiinnostaa tietystikin, oliko se sen arvoista, tuliko mitään muutoksia ja tuntuuko nyt paremmalta. No, minäpä kerron.

Argital - Juotava savi

 

Tällä herkullisen näköisellä juomalla olen aloittanut nyt tähän aamuun saakka jokaikisen aamuni. Kylmää vettä lasiin, lusikallinen savea ja sekoitus. Lusikka pois ja aamiaisen valmistuksen ajan olen sen antanut laskeutua. Maku on ollut niin neutraali, että homma on hoitunut helposti joka aamu. Loppuvaiheessa vain yksinkertaisesti koko touhu alkoi tympimään, jostain tuntemattomasta syystä. Epäilen sitä, että loppuaikoina join saviveden huomattavasti rennommin ja sain sitä kautta aina pohjasakkaa suuhuni, joka maistui juurikin sille itselleen; savelle. Ei ehkä se mieluisin maku ensimmäisenä aamulla.


Tuntemuksina oli alussa vatsan lievää möyrintää ja nipistelyä heti juoman juotuani, mutta se katosi muutamassa päivässä. Vatsa on ollut erittäin rauhallinen ja seesteinen, ei murinoita, kipuja eikä pahempia turvotuksia. Mitään sen suurempaa puhdistumista en ole tuntenut enkä muutenkaan suuria olotiloja puolesta tai vastaan. Ihan hyvä olo, mutta ei sen kummempaa.


Detoxia - puhdistuskuuri tabletti


 
Saven juotuani, olen nauttinut tällaisen tabun joka aamu aamiaisen yhteydessä. Tämän kuurin vedettyäni, suurien puhdistuslupausten toivossa, en tunne mitään ihmeellistä. Ei keveyttä, ei puhdistumisen tunnetta, ei ihon tai olon paranemista, ei mitään. Ei kerta kaikkiaan mitään. Paketissahan oli kaksi 20 päivän kuuria, joten testaan vielä tabletit uudestaan syksymmällä, jos vaikka silloin tulos olisi parempi.
 
Lopullinen tulos on siis se, että mitään suurta puhdistumisen ja hyvän olon tunteita en kuurin aikana saanut. Missään nimessä en näe tämän menneen hukkaan, onhan vatsani ollut erittäin rauhallinen saven myötä ja muutenkin olo on ihan hyvä ollut koko ajan. Pahemmaksi se ei ainakaan ole siis muuttunut. Ruokailupuoli meni mönkään ja ihan niin kevyttä ei tullutkaan syötyä kuin suunnittelin ja uskon, että sillä on suuri vaikutus lopputulokseen.
 
Ajankohta ei ollutkaan muutenkaan puhdistuskuurille paras mahdollinen, koska olen ollut erittäin stressaantunut nyt viimeiset pari viikkoa. Syömiset ei ole menneet niin kuin suunnittelin ja mieli on ollut niin kireänä, että epäilen tehojen kadonneen suurelta osin siihen, että kroppa on vain koittanut pysyä normitilassaan.  
 
Kyllähän te kaikki tiedätte sen tunteen, kun aloitatte jonkin uuden jutun suurella innolla, sitten jokin asia vetää maton jalkojen alta ja koko homma vesittyy? Silloin ei kiinnosta enää mikään siihen liittyvä ja homma menee aivan reisille?
 
Niin kävi minulle tällä kertaa, mutta en anna sen lannistaa itseäni. Nyt rauhoitutaan, nautitaan kesästä ja hoidellaan stressi pois. 
 
 
Syksyllä sitten taas paremmalla moodilla uudelleen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti