27.10.2015

Absolution Lé Serum Anti-Soif - kosteuttava seerumi

Absolution Anti-Soif on odottanut omaa vuoroaan jo puolisen vuotta, mutta nyt on vihdoin aika päästää tämäkin tuote kaikkien kuuluville.

Viime keväänä kun ilmat alkoivat pikkuhiljaa lämpenemään ja aurinko näyttäytyi aina vain enemmän ja enemmän, kasvoni huusi kunnon kosteutusta, mutta keveällä otteella. Keskustelin ihanan Jolien asiakaspalvelun kanssa sähköpostin välityksellä ihoni tilanteesta. Pitkän keskustelun käytyämme, päädyin tuotteiden valinnassa tähän kyseiseen seerumiin, sen mahtavien ominaisuuksiensa puolesta.Anti-Soif lupaa kosteuttaa ihoa tehokkaasti, lievittää, viilentää ja rauhoittaa ihoärsytystä, suojata antioksidanteillaan, tasapainottaa talineritystä sekä tasoittaa ihon väriä. Isoja lupauksia. 

Vaikuttavia aineita seerumissa on mm. aloe vera, minttu, salvia, safloriöljy, sitruunaverbena, mustikka, mustaselja ja moni muu. Kunnon tehopommi iholle siis :)

Tuoksu on yrttinen, mutta raikas ja kevyt. Seerumi levittyy todella hyvin ja imeytyy kasvoille samantien. Tuloksena on pehmeä, kosteutettu iho, jonka voi meikata vaikka heti. Iholle ei jää kiiltoa, ei mitään tuotetuntua. Siksi tätä tuotetta on suositeltu myös miehille suurella lämmöllä. 
     


Pumppaus käy kätevästi hieman eilaisen, mutta toimivan mekanismin avulla. Pullon päällä näkyy sisäänrakennettu pumppausjärjestelmä, joka tulee esiin kun kiertää korkkiosasta. 


Kierron aikana pullosta nousee esiin pumppuosa. Sitten voikin helposti alkaa pumppailemaan sopivaa annosta kasvoille. Yksi pumppaus on ollut täysin riittävä annostus. Tämä mekanismi on mahtava siinä suhteessa, että ylimääräisiä korkkeja ei tarvita ja on pomminvarma suljettuna, seerumi ei pääse pumppailemaan itseään missään tilanteessa.

Seerumia on pullossa 50 ml, ja ecocert-sertifikaatti löytyy. Olen itse käyttänyt tätä nyt noin puoli vuotta ja kertaakaan ei vielä ole tullut merkkejä siitä, että seerumi olisi lopussa. Tosin, pullo on kyllä tehty niin, ettei tuotteen kulusta ole mitään tietoa. Mutta joka tapauksessa, riittoisa tuote on siis kyseessä.

Absolutionia voit ostaa esimerkiksi näistä verkkokaupoista; Jolie, Biodelly, Naturelle, Ecosto.


Itse olen tykännyt tästä seerumista varsinkin lämpimänä aikana. Kuivuutta ei ole ollut ja iho on ollut joustava päivästä toiseen. Rasvaista ihon pintaa ei ole ollut edes kuumien kesäöiden jälkeen. Nyt syksystä olen käyttänyt tätä Terren kaktusviikunaseerumin kanssa, Absoa aamulla, Terreä illalla. Saa nähdä kuinka käy, kun ilmat alkavat kunnolla viiletä ja pikku pakkaset pääsevät puraisemaan. Tarvitaanko sitten jo hieman rasvaa mukaan kosteuden ylläpitoon, vaan vieläkö seerumit tehoavat tarpeeksi, sen näkee sitten.


Suosittelen tätä seerumia kaikille herkkäihoisille ja kiireisistä aamuista kärsiville. Myös nyt näin isänpäivän lähestyessä, tämä on miehille aivan mahtava ihonhoitotuote!

4 kommenttia:

 1. Tätä pitää kokeilla! Kiitos vinkistä. Inhoan rasvaista tuntua iholla sekä pitkää odottelua että tuote imeytyy kunnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän seerumin kanssa et ehdi edes "kissaa" sanoa, kun se on jo imeytynyt kasvoihin. Suuret suositukset! :)

   Poista
 2. Sain juuri pullollisen tätä ja heti testasin. Tuntuu jo ekasta kerrasta että tästä tulee mun lemppari seerumi. Ihan viileä ja imeytyy todellakin hetkessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Anti-soif on ihanan nopeasti imeytyvä ja hoitava seerumi. Loistava kesätuote! Mukava kuulla, että mahdollinen lemppari on löytynyt :)

   Poista