1.11.2015

BO.HO - Peiteaine

Olin viikko sitten perjantaina virkistäytymismatkalla Jyväskylässä. Kiertelin ja kaartelin siellä niin kaiken maailman vaatekaupoissa, lankakaupoissa kuin lempparissani; Ekolossa. Kävin jo ennakkoon heidän nettisivuiltaan vakoilemassa, olisiko siellä jotain mielenkiintoista ja uutta kokeiltavaa minulle ja yksi uusi tuotesarja löi kaikki laudalta!



Uuden uutukainen kosmetiikkasarja, BO.HO Green Revolution, oli rantautunut Ekolon valikoimiin ja sehän herätti heti mielenkiintoni. BO.HO on ollut Suomen kamaralla vasta muutamia kuukausia ja täysin tuntematon varmasti vielä monelle.

BO.HO on ranskalainen merkki, jonka ideana on luoda värikästä ja korkealaatuista, mutta huokeahintaista kosmetiikkaa. Kaiken pohjana on luonnon kunnioittaminen, niin valmistuksessa kuin pakkauksissakin.

Heidän suomenkielisillä sivuillaan on mainittu neljä sertifikaattia:

- Cosmebio, joka takaa tuotteiden luonnollisuuden.
- 1% For The Planet, eli he lahjoittavat liikevaihdostaan 1 % ympäristönsuojelujärjestölle.
- Slow Cometique, joka tulee luonnon ja terveyden kunnioittamisesta.
- One Voice, joka takaa eläinkokeettomuuden ja kunnioituksen planeettaamme kohtaan.

Minähän olin täysin myyty kaikelle tälle ja tein erittäin hyvillä mielin kaupat heidän peiteaineestaan. Kärsin erittäin tummista silmänalusista ja aina kun löytyy joku vakuuttava uusi kokelas niiden peittämiseen, olen valmis kokeilemaan. 



Peiteaine on puikkomuodossa ja pakkaus on todellakin ympäristöystävällinen, kierratettävää kartonkia. Hieman on muoviakin, mutta vain itse peiteaineen ympärillä oleva hylsy. Ulkonäkö on hyvin hillitty ja mielikuvaksi muodostuu kyllä ympäristöä kunnioittava tuotemerkki.

Tuote sisältää mm. oliiviöljyä, mehiläisvahaa, auringonkukansiemenöljyä, maissitärkkelystä, greippiöljyä ja karnaubavahaa.

Puikko on pehmeä ja koostumuksensa ansiosta levittyy iholle erittäin tasaisesti, joten kerrostaminen ei ole ongelma. Sormin levitettäessä tuote muuttuu vielä paremmin levittyväksi lämmetessään kosketuksesta. Omat tummat silmänaluseni peittyvät mielestäni hyvin ja tuote tuntuu jopa hieman toimittavan valokynän virkaakin. Sävynä minulla on 01, joka oli vaalein vaihtoehto.

Tuoksua ei ole nimeksikään, mutta hieman oliiviöljymäinen ja sitruksinen häivähdys tulee kunnolla nuuskuteltuani. Mitään silmiä ärsyttävää en ole havainnut nyt viikon kokeilun aikana. Peiteaine on pysynyt hyvin hikitreeneissäkin, eikä ole paakkuuntunut tai siirtynyt silmien ympäristön uurteisiin päivän edetessä iltaan. Kaikenkaikkiaan pätevä tuote.

BO.HOa ei vielä saa kauheasti osteltua mistään, mutta esim Ekolosta sen saa itselleen hintaan 13,90€.



Jälleen kerran pääsen toteamaan tämän tutuksi tulleen sanan loppuun; 
Suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti