8.10.2015

Hellou!!

Terve taas pitkästä aikaa! Muutama viikko on vietetty hiljaiseloa, mutta nyt on taas aika laittaa uusi vaihde päälle ja aloittaa toinen blogivuoteni uusin tuulahduksin! Muutoksia on heti luvassa, sillä olen päättänyt aloittaa muutaman (toivottavasti mielenkiintoisen) juttusarjan.




"Kuukauden Lempituote"

Testailen aina uusia tuotteita, luonnollisten aineiden maailmassa. Joskus ne yllättävät, mutta palaan usein myös vanhoihin konkareihin. Aina välillä löytyy kuitenkin se joku, joka lyö itsensä kunnolla läpi ja ansaitsee erikoismaininnan.

Tästä syystä alan keräämään niin itselleni kuin teillekin, rakkaat lukijat, tuoterepertuaaria, josta saa poimittua niin ihonhoidon, kosmetiikan, henkilökohtaisen hygienian kuin kodinhoidonkin laatutuotteet helposti ja vaivatta. Lempituotteeni saavat jatkossa yllä olevan logon, joista ne on helppo tunnistaa. Lisäksi tulen tekemään jokaiselle eri tuoteryhmälle omat tunnisteet, niiden löytymisen helpottamiseksi.







"Gluteenittomana Ravintolassa"

Käyn noin kerran kuukaudessa, ystäväni kanssa, testaamassa jonkun Tamperelaisen ravintolan. En kuulu niihin kaikista helpoimpiin asiakkaisiin siinä suhteessa, että en syö lihaa/kanaa ollenkaan, en siedä vahvoja mausteita ja vielä gluteenittomuus siihen päälle! Kunnon soppa selvitettävänä siis!

Olen saanut kayttää todella paljon aikaa tutkiskellen eri raflojen menuja, mainintoja erityisruokavalioista ym. Olen kirjoitellut sähköpostia monien kanssa, kysellen eritoten gluteenittomuudesta.

Kaikkia muita samassa veneessä olevia, ajattelin helpottaa kirjamaalla hyvät paikat tänne ylös :) Muutama vuosi on tullut ravintoloita "harrastettua", joten paikkoja riittää arvosteltavaksi joksikin aikaa! Ravintola-arvostelut tulevat löytymään jatkossa myös oman tunnisteen kautta.




Mitäs sanotte? Onko juttusarjat hitti vai huti? Pistä mielipiteesi kommenttilootaan :)
Jos sinulla on jotain muita toiveita tulevien postauksien suhteen, 
kuulen niitä erittäin mielelläni!

2 kommenttia:

  1. Ehdottomasti HITTI!! Juuri tälläisiä juttuja kaipaan. Kuukauden 5 parasta tuotetta olisi myös kiva, tuote vertailuja niinkuin teit ripsareista, esim puuterit, meikkivoiteet, yms. Kiitos ihanasta blogista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteestasi! :)
      Kuukauden 5 parasta....hmmm.... ehkä tuotteita ei riittäisi pitkäksi aikaa, tai sitten tarvitsee hommata paljon palksumpi lompakko ;)
      Tuotevertailuja olen itseasiassa miettinytkin jo hetken aikaa, kiitos muistutuksesta/kannustuksesta!

      Poista