9.10.2015

Kuukauden Tuote - Estelle & Thild : BioCleanse Multi-Action Facial Toner


Estelle & Thild ansaitsee ensimmäisen "Kuukauden Tuote"- tittelin! Olen käyttänyt tätä kasvovettä nyt muutaman kuukauden ja ihoni on nauttinut jokaisesta käyttökerrasta.

BioCleanse-kasvovesi sisältää aloe veraa ja ihoa rauhoittavaa mustaseljan uutetta, joiden vaikutuksesta iho saa kosteutusta, vitamiineja ja entsyymejä. Lisäksi kasvovedestä löytyy happoa nimelta gluconolactone, joka tehostaa kosteutusta sekä poistaa kuolleita ihosoluja tehokkaasti, mutta hellävaraisesti, ärsyttämättä herkkää kasvojen ihoa. Ihosta tulee käytön jälkeen todella pehmeä, kuulas ja ravitun tuntuinen. 

Tuote soveltuu kaikille ihotyypeille. Ecocert- sertifikaatti komeilee pullon takaosassa ja ainetta pullossa on 150ml.

Tuoksu on ihanan kevyt, pehmeä ja raikas, ei lainkaan tunkkainen tai liian voimakas. Annostelu on helppoa päällä olevan pikkureiän ansiosta, ei pääse lurahtamaan liikaa, vaan saat itse säädeltyä sopivan määrän vanulapulle.

Estelle & Thildin kasvovettä voit ostaa esimerkiksi Jolien verkkokaupastaSokokselta. Emotionista tai Kicksistä, kaikista hintaan 18,90 €.

4 kommenttia:

  1. En ole kokeillut tuota, mutta minulla on Estelle&Thildiltä BioCalm -seerumi, joka kans ravitsee ihoa ihanasti. Tätäkin tekisi mieli kokeilla, koska etsin sitä täydellistä kasvovettä, mutta olen vähän epävarma siitä, sopiiko aloe vera minulle, (tai ainakaan kaikki kombinaatiot, jotka sisältävät sitä). Ehkä pitää käydä jossain testaamassa iholle ennen kuin uskallan hankkia.

    Olen muutes lueskellut blogiasi jo pidempään, mutta en ole vielä koskaan kommentoinut. Minusta on kiva, kun löytyy blogeja, jotka yhdistelevät eri aiheita. Käsityöt ja luonnonkosmetiikka on loppujen lopuksi ihan luonteva yhtälö. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi! Mukavaa, että olet löytänyt blogini :)

    Ui, tuo aloe veran mahdollinen sopimattomuus kuulostaa ilkeälle, sitä kun löytyy niin monesta luonnonkosmetiikan tuotteesta.. Kannattaa varmastikin testata puhtaalla aloella varovasti ja katsoa mitä tapahtuu... Toivotaan, että se ei ole aloe, niin voit hommata tämän taivaallisen ihanan kasvoveden itsellesi :) Muutenkin kaikki E&T:n tuotteet vaikuttavat todella hyviltä, täytyykin laittaa tuo Bio-Calm seerumi korvan taakse.... Kiitos siis vinkistä :)

    VastaaPoista