4.12.2014

Tonttupaja - Osa 2

No niin. Siitä onkin taas aikaa, kun viimeksi jotain tänne lisäilin. Olen tapellut oikein urakalla kamerani kanssa, joka on päättänyt sanoa itsensä irti blogikuvien otosta. Mutta taas pitkien ja hermoja raastavien hetkien jälkeen, olen saanut jotain uutta kuvailtua :)

Tässä jälleen lisää joulupaketteihin meneviä tuotoksia :Saanko esitellä; Plarko The Monster! Tämän halusin ehdottomasti tehdä pakettiin, onhan se niin söpö. Tämän taisin jopa tehdä täysin ohjeiden mukaan, korkeintaan lisäilin muutaman kerroksen käsiin :) Tästä tuli suuri, pituutta Plarkolla on 33cm. Tein sen todella vahvasta akryylilangasta, Novitan Sirkuksesta. Silmät, suut, kädet ja jalat on kaksinkertaista akryylilankaa. Koukkuna toimi nro 3. Ohje on englanninkielinen ja löytyy täältä.
Kun olin julkaissut tonttupajan ensimmäisessä osassa kuvan Alfo The Monsterista, sain heti mahdollisuuden tehdä toisen:) Sain herttaisen ehdotuksen, jossa voisin ilahduttaa kahta pientä poitsua tekeleilläni. Minähän tietysti innoissani tartuin jälleen koukkuuni ja tällainen siitä syntyi. Ekan Alfon jäljiltä ei jäänyt kuin paitalangat, mutta onneksi löytyi limen vihreää lankaa kaupasta lisää :) Kaikki osat on virkattu kaksinkertaisena kolmosen koukulla, akryylilangasta.
Se on hassua, että vaikka samalla tavalla mukamas tekee, niin jokaisesta tulee oman näköisensä :) Ohje löytyy tonttupajan ensimmäisestä osasta englanninkielisenä.
Samaiseen tilaukseen väkersin tällaisen pienen ja suloisen Taggle The Monsterin, olihan poitsua kuitenkin kaksi. Tagglesta tuli odotettua matalampi, mutta sitäkin suloisempi. Akryylilangan kuluessa, sain tämän väännetyä kasaan ja olin heti myyty. Modifioin tämän mielestäni paljon paremmaksi kuin alkuperäisen ja jätin siivet ja ihmeelliset nirunaru-kädet tekemättä. Tein mukavat "mokkulakädet" ja hiukan isommat varpaat :) Tämä Taggle on 12cm korkea ja kuuluu samaan monsteriperheeseen kuin Alfo ja Plarkokin. Ohjeen alkuperäiseen monsteriin löydät täältä.
Tämä on menossa rakkaalle ystävälleni, joka näki täällä esiintyvän, harmaan hopeisen pipon minulla taannoin päässäni. Lupasin sitten väsäillä hänellekin samanmoisen, hiukan vain pienemmän. Lankana toimi Dora Sim ja värinä musta kultaisella metallilangalla höystettynä. Tämä lanka on kai jo loppunut, koska mistään en ole sitä lisää löytänyt :( Koristeena toimii pieni punainen kimalteleva sydän, joka on itse kehitelty versio :)  Ohje pipoon löytyy aikaisemmasta postauksesta.

Sitten vielä viimeisenä settinä on välillä ompelukonehomma :) Rakas miekkoseni saa ihanan pehmeästä trikoosta tehdyn setin johon kuuluu pipo. lapaset ja kuvasta puuttuva tuubihuivi. Pipo on tehty kaksinkertaisena ja lapasissa on fleecevuori. Tuubihiuvi on vain "pötkö", jonka reunat siksakkasin. Huivista ei tullut mikään muotovalio, mutta ajaa varmasti asiansa hiihdossa kaulan suojana. Ohjeet löytyy jo aikaisemmin postatuista jutuista, pipon löydät täältä  ja lapaset englanninkielisenä täältä.
Sellaista settiä tällä kertaa! :) 

Kangaskaupassa "täytyy" vielä käydä , koska muutama metri tarvittavia kankaita puutuu. Luultavasti kuitenkin  jo viikonloppuna alkaa armoton koneella surruuttelu! 
Mutta niistä lisää seuraavassa osassa :)


Piristä päivääni ja kerro omat suosikkisi/inhokkisi kommenttiluukkuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti