4.12.2014

Joulun Taikaa - Verannan koristelu

Kaikki, jotka minut kunnolla tuntee, tietää etten ole mikään suuri joulukoristeihminen. Kotini ei ole koskaan ollut pukkien, tonttujen ja jouluvalojen vallassa ja verhoja en ole vaihtanut ikinä joulun takia.

Koska tuo näpertely kuitenkin aina vie minut välillä toiseen maailmaan, niin aloitin iltani kuluksi viime viikolla miettimään, jos nyt vaikka tekisikin kotiin jotain joulun henkeä. Ei mitään superhärpäkkeliä vaan jotain neutraalia, rauhallista ja "kevyttä".

Seikkailin eri blogeilla ja etsiskelin sopivaa ideaa. Hetkisen pyörittyäni löysin annekata.com-blogista paperista taitellun tähden. Rakastan paperitaittelua, joten sehän piti heti testata. Ensin tein yhden, sitten toisen ja muutaman päivän päästä minulla oli jo 14 eri kokoista paperitähteä. Paperina käytin postissa tullutta lehteä, josta leikkelin kaikki sellaiset kohdat, missä oli pelkkää tekstiä :) Mikä mahtava kierrätysidea vanhoille lehdille!

Kun koko olohuoneen pöytä oli vallattu hentosilla tähtösilläni, tajusin että niille pitäisi keksiä joku paikka ennenkuin koiruuden nenä hajottaa ne (muutamaa hän kävi jo morjestamassa)... Hetkisen mietittyäni kekkasin meidän verannan, jota olenkin jo pitkään halunnut piristää jotenkin. Kiinnitin langan vaakatasoon ensin ja sen jälkeen laitoin tähtiä eri korkeuksille roikkumaan.

Tässä kuvia lopputuloksesta, jotka otin pimeän jo saavuttua:
















Mukavaa joulukuun alkua kaikille!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti