11.10.2016

Zuii Volume mascara


Olen esimmäistä kertaa tutustunut kunnolla Zuiin tuotteisiin Keidas By Lumon meikkiopastuksessa, jossa kävin vajaa vuosi sitten. Siellä sain hyvän tuntuman kaikkiin tuotteisiin ja tietysti, kun sen opastuksen hinnalla sai kahmia tuotteita kotiin, Zuii pääsi heti kunnolla testiin.

Nappasin matkaan myös ripsivärin, johon en sitten ollutkaan lainkaan tyytyväinen. Se varisi pitkin poskiani ja muutenkin olin tuotteeseen hyvin pettynyt. Ihmettelin asiaa suuresti, koska Zuii on saanut ylistäviä arvosteluja monissa blogeissa ja mistään varisemisista ei ollut missään mitään tietoa. Jutun löydät täältä.

Zuii on australialainen merkki, joka on kukkais- sekä luomutuotannon eliittiä. Heidän tuotteensa ovat noin 95 prosenttisesti luomua ja sertifikaatteja löytyy; BDIH/COSMOS, NASAA, Halal sekä Cruelty Free ja Vegan Friendly. Tuotteet ovat todella voimakaspigmenttisiä ja 100% luonnollisia. Todellisia keijukaistuotteita!

23.9. oli Keidas By Lumossa kauneusilta, jossa vieraana oli Mia Höytö. Sinnehän oli tietysti pakko päästä! Mian kerrottuaan omasta taipaleestaan ja brändistään, alkoi illan päätteksi hurjat shoppailut.

Kiertelimme ystäväni kanssa pitkin poikin houkuttelevia tuotehyllyjä. Kassan kohdalla ollessamme,Tiina (Keitaan kampaaja) kutsui minua sivummalle. Mietin paniikissa, mitä pahaa olen tehnyt, iiks. Mutta se koskikin juurikin tuota Zuiin ripsiväristä tekemään postausta. Hän oli keskustellut siitä Zuiin henkilökunnan kanssa ja jossain erissä oli ollut hieman laatuongelmia. Niinpä ihana Tiina ehdotti, että haluaisinko ottaa uuden version testiin ja testata maskaraa uudestaan. Tällainen ripsarifriikkihän ei meinannut pysyä pöksyissään, tottakai suostuin uuteen testiin!


Sipaisin Zuiin kajaalia ulkonurkkiin ja pari kerrosta Zuiita ripsiin ja olo on ristiriitainen. Tuo mustan syvyys on erityisesti mieleeni. Rakastan sitä vahvuutta ja voimaa, minkä oikea sävy voi luoda silmiin. Massa on kuitenkin mielestäni hiukan liian kuivaa, eikä se tartu ripsiin haluamallani tavalla. Ripsistä tulee runsaat, eli lunastaa volume-sanan merkityksen, mutta pituus jää tulematta. Lisäksi kuivahkon massan takia, saan sen hiukan edelleen varisemaan poskilleni. Voi harmitus.

 
Toinen harmillinen juttu on ripsien suoristuminen. Se voi olla se syy, miksi myös tuntuu että pituutta ei ole niin paljoa. Taivutuksen pysyminen on kyllä harmillinen takaisku, koska rakastan kunnolla taivutettuja ripsiä.
 
Niin kuin sanoin, olo on todella ristiriitainen. Pidän tuotteesta, ihanaa kun ripset ovat runsaat ja kunnon mustat. Mutta suoristuminen on kyllä iso iso miinus. Lisäksi tuo minimaalinen variseminen on pikkaisen niskakarvoja nostattava ominaisuus, varsinkin kun siitä olen kokonaan päässyt eroon. Kestävyys taas on ihan ensiluokkaista, ei ole levinnyt päivän aikana mihinkään, ainoastaan tuota varisemista on ollut havaittavissa. Tuoksu ei ole voimakas eikä ärsytä silmiäni millään tapaa.
 
Volume ripsiväri on 98 % luomua, jos vettä ja mineraaleja ei lasketa, joten siitä tulee isot plussat. Eli ristiriitaiset fiilikset jää. Haluaisin kovasti käyttää tätä luottoripsivärinäni, mutta ikävä kyllä Zuii, sinut lyö laudalta muutama muu merkki. Arkikäytössä tätä tulee käytettyä, mutta silloin kun haluan oikein näyttävää räpsytintä, valintani on muu. Ei meistä tullutkaan BBF, vaikka niin kovasti toivoin.
 
Kiitos vielä Keitaan Tiinalle mahdollisuudesta uuteen testiin! Aivan ykkösluokkaista asiakaspalvelua <3
 
Zuiin ripsaria löytyy vaikka näistä kaupoista:
 
Keidas By Lumo, vain liikkeestä (hintaa en muista)
Jolie, 26,00 €
Ruohonjuuri, 29,95 €
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti