1.10.2016

Kuukauden Tuote 10/2016 - Kiva Kuje tennarit

Nyt ollaan vähän eri sfääreissä aikaisempiin kuukauden tuotteisiin verrattuna, mutta kun joku juttu kolahtaa kovaa, niin minkäs sille mahtaa! Kyttäyshommia näiden kenkien suhteen olen tehnyt jo kauan, mutta vihdoin sain tarpeeksi rohkeutta ja tilasin nämä täydellistä istuvuutta hipovat kengänronttoset itselleni. Olen rakastunut!


Kuje.fi on Espanjassa valmistettujen kenkien verkkokauppa, joka toimii Kuopiosta käsin. Väriskaala kilvoittelee mitä ihanimmissa sävyissä niin nahkatennareissa, enstex-tennareissa, kopottimissa sekä saappaissa. Nahka tulee Espanjasta, yhteistyöyrityksen lähistöltä ja enstex tulee Suomesta, metsäkoneiden istuinsuojien leikkuujämistä. Ekologisuutta on ajateltu siis ja muutenkin, katsokaa nyt, muotoilu on kerrassaan ajaton ja kaunis. Käyttöikä on niin pitkä, kuin kengät vain kestävät. Eli varmasti kauan. Hintaa näillä tennareilla on kohtuulliset 79 €.

Pehmeä nahka, kevyt 2cm "korko" istuvuuden parantamiseksi, jämäkkä geelipohjallinen sekä kuminauhalla korvatut kengännauhat ovat toimiva yhdistelmä, joka kestää vuosia. Kenkälaatikkossa tulee myös eriväriset vaihtonauhat jos haluaa uutta säväystä tai jos on jo vaihdon aika. Kengät on niin helppo sujauttaa jalkaan kumppareiden ansiosta, ne tuntuvat aivan toisilta sukilta ja keveys askelissa on uskomaton! Pintaan kun sipaisee väritöntä rasvaa, joka on tarkoitettu nahkakengille ja pintaan tulee suoja ulkomaailman mörköjä vastaan sekä tietenkin kaunis hohde. Näin saa myös kenkien sävyn pysymään hyvänä ja intensiivisempänä pidempään.


Kaikki alkoi omalla kohdallani siitä, kun internetin ihmeellisessä maailmassa osuin näiden kenkien kohdalle Forget-Me-Not-kaupan sivuilla. Ja se oli siinä! Pakko oli laittaa heti sähköpostia ja alkaa kyselemään kyseisistä kengistä. Selvisi, että kenkiä ei ole heidän liikkeessään myytävänä, mutta ihana Jaana tarjosi omia kenkiään koekaniineiksi. Harmikseni aloitin työt melkein heti keskustelujemme jälkeen ja kokeilutapaaminen jäi.

Muutamia kuukausia myöhemmin, en enää kestänyt tätä sietämätöntä tunnetta ja laitoin vain kengät tilaukseen. Tilaus oli kahden päivän päästä jo perillä! Sehän on tällaisen malttamattoman kenkäsielun unelma! Olin koko päivän menossa ja nouto jäi vähän hilkulle. Juoksin kaupan smartpostiin minuuttia ennen sulkeutumisaikaa, kipaisin nopeasti takaisin autoon, riuhdoin autonavaimella (kiitos ystäväiseni) paketin teipit auki ja tungin samantien toisen kengän jalkaani helmat korvissa :) Se tunne mikä kulki ympäri kroppaani oli uskomaton ja en voinut muuta kuin hymyillä. Ystävänikin innostui ja hänkin testasi niitä. Taisin samalla tartuttaa Kuje-viruksen eteenpäin ;)

Olen tallustellut näillä nyt ulkona sekä sisällä (en malta olla pitämättä niitä jalassani) ja tuntuma on täydellinen! Koot vastaavat todella hyvin suomalaisia kokoja, eivätkä ole liian kapeat. Otin tarkoituksella normikokoani pykälää suuremmat eli 39, jotta varmasti mahtuu. Ilokseni tajusin ja testasin jo, kuinka mahtavasti saan villasukan sekä paksumman pohjallisen mahtumaan. Voin siis käyttää näitä ympäri vuoden!!

Nyt olisi haaveissa tilata toiset kokoa 38, jotka olisi enemmän kevät-syksykäyttöön tarkoitetut. Ainut ja suurin ongelmani on, minkä väriset seuraavaksi?

2 kommenttia:

  1. Onpas näppärän näköiset kengät! Varmasti pehmeät kävellä,hiertääkö kantapäistä yhtään vai onko ihan jees jos pidät kauemmin jalassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kysymyksestä! Kujeet ei hierrä eikä kierrä millään tavalla, ovat kuin toiset sukat jalassa. Suosittelen suurella lämmöllä! :)

      Poista