9.10.2016

Logona Fluid Eyeliner & Volume Mascara

Rakkauteni tuotetestailuja kohtaan ei ole hiipunut mihinkään vuosien kuluessa. Aina jos kohdalle osuu joku mielenkiintoinen tapaus, heittäydyn sen vietäväksi. Tällä kertaa minut sai matkaansa mukaan Logonan tuotteet, joka oli erittäin edullisesti tarjolla Natural Goods Companyn sivuilla tuossa taannoin. Hyvät alet saivat meikäläisen pistämään hiukan tilausta ja innolla odotin, mitä Logonan ripsarilla ja erityisesti eyelinerilla olisi minulle tarjottavana.

Ripsivärien kanssa olen jo erittäin tyytyväisessä ja onnellisessa asemassa, niistä on löytynyt täysin kaikkia kriteereitäni täyttäviä ehdokkaita, mutta eyeliner on vielä löytämättä. Haluaisin käyttää juurikin nestemäistä rajausta, mutta mikään ei ole tähän mennessä pysynyt silmieni ulkonurkissa kuin tovin ja sen jälkeen levinnyt pitkin poikin. Luonnonkosmetiikan inhottavana ongelmana on juurikin tuo kestävyys, koska mitään niitä kovia myrkkyaineita ei käytetä, mitä taas löytyy kaiken maailman normikosmetiikan vedenkestävistä tuotteista.

Logonan tuotteista oli yllättävän vähän netin syövereissä mitään testailuja, joten aika tietämättömänä lähdettiin liikkeelle. Toiveena oli siis pitkät ja tuuheat räpsyripset sekä kestävä hyvä rajaus.


No, paketti tuli ja innolla tutustuin uusiin tulokkaisiin. Ripsiväri näytti ihan perushyvältä. Sisältä tuli esiin ihan normaali harja, ja värimassan annostelu toimi hyvin. Mutta tuoksu oli yllättävän voimakas. Hyvä tuoksu, mutta tosiaan yllättävän voimakas ripsarille, silmät kun tunnetusti ovat herkkää aluetta moisille asioille. Kaikki kuitenkin ihan ok.


Eyeliner näytti myös perushyvältä, sisältäen myös voimakkaan tuoksun. Rajauspää oli sopivan ohut ja sivellinmäinen, josta erityisesti olen aina tykännyt. Rajausväri oli aika vetisen näköistä, mutta ihan mustaa viivaa sillä sai aikaiseksi kun käden päälle testasin pigmentin määrää. Tämän jälkeen ei ollut muuta vaihtoehtoa, kuin testata tuotteita!


Tein ihan perusrajaukset silmiini, mitkä tekisin normaalisti arjessa. Sivellin toimi todella hyvin ja väriä tuli sopivasti, taisi saada koko rajauksen tehtyä yhdellä dippauksella. Ripsiväri levittyi todella kauniin tasaisesti ja kevyesti. Itse kun rakastan runsasta lookia, sudin vielä pari-kolme kertaa ensimmäisen kerroksen päälle, että sain hiukan lisävolyymia katseeseen, tunnetustihan rajaus hieman "syö" ripsien pituutta ja voimaa.

 
Taivutukset pysyivät ihan hyvin, ihan pientä suoristumista tyvestä oli havaittavissa. Omaan makuuni, läpäisee puhtaasti taivutustestin. Mitään silmien ärsytystä ei tuoksuista huolimatta ollut havaittavissa ja olin tyytyväinen. Enää oli jäljellä se kaikista tärkein osuus, kestävyys.
 
Tässä sitten kävi niin kuin pelkäsinkin, rajaukset levisivät hyvinkin nopeasti. Moneen kertaan testasin eri olosuhteissa ja joka kerta on rajaukset levinneet. En edes viitsinyt ottaa kuvaa eilisen lenkkeilyn sekä kasvimalla olon jälkeen. Pieni viima aiheutti sen, että koko toinen silmä oli aivan musta kauttaaltaan, kulmakarvoista silmänalusiin. Ei kiva. Ripsaritkin olivat hiukan kadonneet ulkonurkasta.
 
Lopputulokseksi Logonalle tuli se, että eyeliner ei lunastanut paikaansa meikkipussissani, vaan etsinnät jatkuvat yhä. Jos on sellaiset silmät, jotka eivät vuoda ikinä yhtään mistään, niin sitten uskoisin tämän tuotteen käyvän, muuten suosittelen varauksella. Ripsiväri taas saa perushyvän ripsarin tittelin. Ei mitään mullistavaa, klimppikammoiselle hyvä vaihtoehto, niitä tällä ei saa millään aikaiseksi. Kevyt ja luonnollinen lopputulos, jonka kestävyys on luonnonkosmetiikan maskaroiden keskitasoa. Menee sisätiloissa, mutta tuuleen ja tuiskuun suosittelisin muita merkkejä.
 
Onneksi hommasin Logonat testiin alennusmynnistä, jolloin pussin ei tullut suurta lovea. Näiden kanssa on pakko todeta, että parempiakin löytyy. Joten näiden loputtua, ei tule kyllä uusia enää hommattua.
 
 
Logonaa voit ostaa mm. täältä:
 
Natural Goods Company, 18,00€ molemmat
Ruohonjuuri, 17,75€-18,50€
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti