27.5.2016

Joogasukat langanlopuista


Sen pidemmittä puheitta, tein seiskaveikan lopuista tällaiset joogasukan tekeleet. Väreinä toimivat kanerva, vaalea harmaa, punainen sekä musta. Raidotuksen loin jälleen kerran biscuits and jamin raitageneraattorilla ja lähes kaikki langat meni viimeisiä senttejään myöten, vain harmaata ja mustaa jäi minipienet nökköset.

Aloitin joogasukat kärjestä, johon tein kierrettyä joustinta muutaman kerroksen. Jalkaosan sekä suurimman osan varresta tein perussileää ja lopuksi noin 10 kerrosta taas kierrettyä joustinta. Lopuksi vielä viimeistelin kantapään alueen muutamalla kerroksella kierrettyä joustinta. Silmukoita  pistelin 48 ja tempaisin ne 3,5mm sukkiksilla muutamassa illassa. Kulutus oli jopa 83 grammaa, joten taas "laihduttiin" hiukan lähemmäs tavoitetta! Kyllä ne langat sieltä kopasta vaan hupenevat, kunhan vain jaksaa taistella kaikkia houkutuksia vastaan ;)

Nämä joogasukat saivatkin jo uuden omistajansa. Osallistuin kevään aikana TAJUn juoksutiimiin ja kokemus oli aivan uskomaton! Olin varmasti koko sakin huonoin ja hitain juoksija, mutta silti ryhmän ja ohjaajien kannustus vei aivan uudelle levelille. Sain cooperin testissä (jossa luulin pääseväni huono-tasolle) hyvä-tasoisen tuloksen, juoksin pisimmän matkani ikinä putkeen, opin uuden tekniikan, jolla jaksan juosta ja tärkeimmän opin sain siitä ihanasta positiivisesta energiasta, jota nämä naiset minulle tarjosi! Enää juoksu ei tunnu niin raskaalta!

Kiitokseksi ohjaajille, halusin tehdä jotain pientä. Toinen sai siis nämä joogasukat, koska en tiedä hänen käsityötaustaansa. Toiselle vein Teeteen pallasta kaksi kerää uutuussävyssä 58, koska tiedän hänen olevan myös käsitöiden tekijä. Näin hän saa vapaat kädet itsensä luomiseen :)Mukavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Et ole huono tai hidas juoksija vaan jokainen joka tekee parhaansa on paras! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Niinhän se on, kun parhaansa tekee, sen pitää riittää. Itse ainakin ylitin itseni niin monta kertaa, että en voi olla kuin tyytyväinen. Mutta, siihen en olisi pystynyt ilman tätä mahtavaa porukkaa <3

   Poista
 2. Löysin kuin löysinkin blogisi :) Tämä on ihan huippu! Kuten tuossa jo joku mainitsi, et ole huonoin, etkä hitain. jokainen tekee omalla tasollaan ja tahdotessaan pääsee eteenpäin. Ja kuten itse sanoit ja minäkin sitä todistin. Pääsit eteenpäin, saavutit tavoitteesi ja ylitit itsesi.
  Lanka oli aivan ihanaa ja nyt se pääsisi puikoille. Tahdon tehdä tuollaiset pilates-sukat minäkin. Toivottavasti nähdään syksyllä jumpissa. Olen sunnuntaina Messukylässä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! :) Varmasti näemme jumpilla taas syksyllä!! Pilates-sukat ovat erittäin helpot, nopeat ja yksinkertaiset tehdä, ei muuta kuin sukkaa puikoille vain :D

   Poista