3.5.2016

Kuukauden Tuote 5/2016 : Kure Bazaar Pistache - kynsilakka

Ah, tämä sydämeni sulattaja! En muista, milloin olisin viimeksi ihastunut johonkin kynsilakkaan näin palavasti. Tämän lakan nähtyäni, se oli menoa samantien ja nyt muutamaan kertaan kokeiltuna, olen hankintaani aina vain tyytyväisempi. Kuukauden tuote on siis valittu!Kure Bazaarin kynsilakat ovat ranskalaista laatua. Taustalla ovat Christian ja Lucile David sekä Kartika Luyet. Christian ja Lucile ovat Honoré des Prés- tuoksujen luojia ja Kartika Luyet on heidän huippumalliystävänsä. Kure Bazaar syntyi siitä, kun Kartika tuli raskaaksi, eikä hän halunnut käyttää myrkkyjä täynnä olevia kynsilakkoja vaan hän halusi kehittää turvallisemman ja mahdollisimman luonnollisen lakan. Kahden vuoden suunnittelutyön tuloksena syntyi Kure Bazaar, jonka koostumuksesta jopa 85 % on luonnollista alkuperää, joita ovat mm. puuvilla, peruna, maissi sekä vehnä. Näitä lakkoja kutsutaan 4-free lakoiksi koska formaldehydi, dibutyyliftalaatti, tolueeni sekä synteettinen kamferi on jätetty kokonaan pois. Kuitenkin osa synteettisistä aineista on jätetty lakkaan, jotta kuivuminen tapahtuisi nopeammin, lakka kestäisi kynsissä paremmin sekä kiiltoa olisi.


Oma sävyni Pistache on uusi tämän kevään sävy, joka on niin viehättävän erikoinen että oksat pois! Sävyn vivahteet ovat keltaisessa sekä vihreässä ja yhdellä kerroksella tulee keltaiset ja toisella lakkakerroksella tulee vihreät kynnet. Jo yhdellä kerroksella saa ihan suht hyvin peittävän kerroksen, mutta hieman läpikuultavan, toisella kerroksella kynnet ovat jo erittäin hyvin peitossa. Lakka levittyy todella tasaisesti ja helposti sekä kuivuu äärimmäisen nopsaan. Se on tällaiselle malttamattomalle sielulle erittäin postiivinen juttu!


Yleisesti ottaen, jos lakkaan kynteni illalla, ne ovat jo seuraavana päivänä hieman rullalla, kolhuiset ja muutamasta kynnestä jo lohkeilleet. Toisin on tämän kanssa. Ne kestävät muutaman päivän erittäin hyvän näköisinä, vain pieniä kolhuja on ollut havaittavissa. Viime kerralla heti lakkauspäivänä kynnet kokivat kaiken tämän; tiskaus, puusaunan lämmittäminen, kymmenien kertojen käsien pesut sekä saunassa käynti. Lakat olivat kynsissä lähes uudenveroiset! Tämä on ihme mun kohdalla! Tuntui niin mahtavalta kun ei heti tarvinnut alkaa suunnittelemaan lakan poistoa :)

Tykkään lakata kynsiä, mutta se on vaan niin kurjaa kun ne pitäisi ottaa melkein jo seuraavana päivänä pois jos vain siistejä lakkoja mielisi katsella. Nyt on pieni toivon kipinä syttynyt Kuren myötä, jos minäkin pääsisin nauttimaan kynsilakkojen kauneudesta ja kestävyydestä ihan uudella tavalla!

Suosittelen suurella S:llä!

2 kommenttia:

 1. Ai vitsit, miten ihana väri tuossa lakassa! Kure Bazaar on mullekin tuttu siskoni Bellen kautta ja sainkin häneltä itselleni tosi herkullisen värisen lakan. En ole kuitenkaan tottunut lakkailemaan kynsiä ja siksi en ole edes vielä ehtinyt sitä testaamaan! Tämä postaus kyllä innoittaa ottamaan sen käyttöön. Kun vain joku ilta jaksaisi olla niin pitkään paikoillaan, että malttaisi ne lakata. :D Ja sitä ennen pitäisi viilata kynnet ja sitä en millään jaksaisi laiskuuttani tehdä. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Mulan! Juu, tuo kynsien hoito on ittellänikin vähän niin ja näin... Rakastan kauniita ja hoidettuja kynsiä, mutta jotenkin en vain saa aikaiseksi hoitaa niitä niin säännöllisesti että kynsistä tulisi kauniit. Nyt lisäravinteen vaikutuksesta on kynnet alkaneet kasvamaan paremmin, niin innostus edes pieneen hoitamiseen ja lakkaamiseenkin on taas herännyt :)

   Tuo Kuren lakka on kyllä niin ihanaa, että suosittelen ottamaan yhdestä illasta puoli tuntia ja pistämään kynnet kuntoon! Lakan kuivumisessa ei mene kuin muutamia minuutteja, loppujen lopuksi kauemmin menee viilailuihin kuin itse kuivatteluihin :)

   Poista