12.5.2016

Helixium Silmänympärysseerumi

Keidas By Lumon järjestämästä kauneuden illasta lähti tämä uusi ja ihmeellinen ihanuus matkaani. Aikaisempi postaus löytyy täältä. Kyseessä oli siis kauneushoitolan järjestämä ilta asiakkaille, jossa esitelmöimässä oli luonnonkosmetiikkaguru Katja Kokko. Päivää aikasemmin olin (juuri sopivasti) käynyt Keitaassa Miian käsiteltävänä kasvohoidossa ja sain vinkin tähän tuotteeseen. 
 
Nyt tuotetta on testattu 3 viikkoa ja uskallan antaa jo mielipiteeni kyseisestä tuotteesta.
 

Helixium By Skinnature on ranskalainen ihonhoitomerkki, joka on erikoistunut etanauutteeseen. Etanauutetta saadaan etanoita mitenkään vahingoittamatta ja Helixium on ensimmäinen, joka on luomusertifioitu etanaseerumin tehoa hyödyntävä ihonhoitosarja. Etanauute on siis sitä ainetta, mitä erittyy etanan liikkuessa eteenpäin, jälkeen jää sitä limaista ja läpinäkyvää ainetta. Se kerätään etanoita mitenkään häiritsemättä hellävaraisesti käsin, Lyonissa sijaitsevassa etanoiden luomukasvattamossa. Etanoille tarjotaan luomuravintoa ja niiden luonnollista elämänrytmiä kunnioitetaan, kuten talvihorrosaikaa.

Etanaseerumi, Helix Aspersa, on luonnon oma, erittäin tehokas solujen uudistusta tukeva aine, joka sisältää niin kostetutta sitovaa hyaluronihappoa, rauhoittavaa ja pehmentävää allantoiinia sekä uudistavaa glykolihappoa. Lisäksi heidän "tehoaineisiin" luetellaan kajottikurpitsa, joka on oikea aminohappopaukku sekä antibakteerinen hopea, joka ehkäisee tulehduksia.

Tässä kyseisessä silmänympärysseerumissa vaikuttavina aineina on mm. tietystikin tuo etanauute, kajottikurpitsa sekä seljankukkavesi.

 
Silmänympärysseerumi on lasisessa (!) putkilossa, jonka vetoisuus on 10 ml. Tätä ei todellakaan heitellä ympäri yöpöydän päällisiä lattialle, kuten allekirjottaneella on tapana. Putkilon päässä on metallinen roll-on, jolla tuotteen levitys käy näppärästi, ainut miinus on se, ettei aina tunne, kuinka paljon tuotetta on irronnut iholle. Toki täytyy muistaa, että kyse ei ole voiteesta vaan seerumista, jolloin koostumus on tietystikin erilainen.
 

Itse seerumi on todella kevyttä ja se on kuin vettä. Koostumus on kuitenkin sen verran "jämäkkä", ettei se valu pitkin poikin, vaan pysyy kasassa, kuten havainnollistavassa kuvassa sormeni päällä. Tuntuma on ihan pikkasen hyytelömäinen tai sellainen "limainen", millään tavalla olematta epämiellyttävä.


 
Levittyvyys on todella hyvä ja tuote imeytyy samantien ihoon. Tässä kuvassa suuri määrä seerumia on levitetty vain kevyesti. Tämän yhden kuvan kerkesin ottamaan, mutta seuraavaa kuvaa en enää saanut otettua, koska se oli jo imeytynyt. Jäkituntumaa ei ole ja monesti tulee laitettua seerumia varmasti liikaa silmänympärysiholle, koska varmistelen, että joka paikka on kosteutettu.

Loppujen lopuksi, Helixiumin silmänympärysseerumi on ihanan kevyt ja raikas, varsinkin nyt kun kesä tekee tuloaan. Herkkäsilmäisenä mitään oireita ei ole ilmennyt, hieman kuivuneeseen silmäluomeen olen tätä laittanut ja kuivuus katosi nopeasti. Kuitenkaan mitään suurta kosteutus-elämystä en ole saanut, tuntuu välillä että sy-ihoni on ryppyisemmän ja kuivemman näköinen kuin ennen. Tummin alusiin en ole huomannut mitään vaikutusta.

Mielestäni tämä on ihan hyvä perustuote silmänympäryksille. Ei mitään suurta rakkautta ja ihastusta ole syntynyt, ehkä siksi että olen tottunut voiteiden käyttäjä. Jos etsii todella kevyttä, nopeasti imeytyvää ja näppärää tuotetta, Helixium voi hyvinkin olla hyvä vaihtoehto testattavaksi.

2 kommenttia:

  1. Ajatus etanan limasta on aika iljettävä. Itse en uskaltaisi kokeilla tuon mielikuvan takia. Rohkea olet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Juu, eihän tuo etanan lima mikään houkutteleva juttu ole, mutta jos et tiedä siitä mitään, tuotteesta se ei tule millään lailla ilmi. Seerumi on kuin vettä, joten jos limaisuutta pelkää, tätä voi huoletta käyttää :)

      Poista