14.3.2016

Lempituotteeni - Kevät 2016

Sain innoituksen tähän postaukseen Karkkipäivä sekä Kasvokkain- blogeista. Mielestäni se on erittäin mielenkiintoinen aihe, koska purkkia ja purnukkaa on kaapit väärällään, mutta mitä tuotteita tulee OIKEASTI käytettyä. Niinpä tartuin haasteeseen!


Lempparituotteet_5minuuttia
Kuva: Karkkipäivä-blogista


Laitoin mieheni ajastimen hoitajaksi, aikaa tasan 5 minuuttia, ja lähdin kipittämään pitkin asuntoa. Aika meni kyllä yllättävän nopeasti, mutta suoriuduin tehtävästä erittäin mallikkaasti. Mutta mitä tuotteita tuli kerättyä, tässä ne tulevat järjestetyissä ryhmissään:

Järjestin ne viiteen eri ryhmään; ihonhoito, hiusten muotoilu, ihon puhdistus ja hygienia, meikit sekä suihkutuotteet.
Tehtävä oli erittäin hauska tehdä ja kyllä huomasi, että määrätyt tuotteet oli heti mielessä, ei tarvinnut paljoa ajatella. Näin jälkeenpäin huomasin kaikkien huulimeikkien puuttuvan, mutta ne eivät olleetkaan perinteisessä paikassaan, joten ne jäi epähuomiossa keräämättä (aivan maton vieressä olleelta pöydältä :)). Mutta pidemmittä puheitta nyt tutustutaan tarkemmin lemppareihini.
 
 

IHONHOITO

 
  1. Absolution Anti-soif seerumi: Seerumi, joka toimii herkällä ja pintakuivalla ihollani täydellisesti. Vaikka pidän monista muistakin seerumeista, tämä on kuitenkin se ehdoton ykkönen. Koitan välillä "unohtaa" sen ja käytän säännöllisesti jotain muuta, mutta kyllä Anti-soif tulee aina takaisin ihonhoitorutiineihini. Raikas tuoksu, uskomaton imeytyvyys, paremmin voiva iho ja todella riittoisa tuote. Seerumeiden aatelia!
  2. i+m Naturkosmetik - silmänympärysvoide: Kärsin erittäin herkistä silmistä ja tämän voiteen avulla silmäni ovat voineet hyvin. Pumppupullo ei näytä loppuvan koskaan, aina sieltä tulee yhtä reippaasti se pikkuinen rasvapallero, jonka hellästi iholleni levitän. Tuoksu on ihanan makea vanilja, voide täyteläistä mutta hyvin imeytyvää, ja jälleen, erittäin riittoisaa. Ihana perustuote!
  3. Mossa Lakka-kasvovoide: Tämä on uusi tuttavuus, jonka kanssa on synkannut heti ensi kerrasta lähtien. Kuivalle ja herkälle iholle tarkoitettu päivävoide, joka on kuin ihotyypilleni tehty ja näin ollen lunastanut paikkansa rasvapurkki-kavalkaadissani. Edullinen tuote, virkistävä lakan tuoksu ja ihanan pehmittävä lopputulos. Mahtava budjettiluokan tuote!
  4. Khadi Hibiskus - kasvo- ja vartaloöljy : Ihana aromaterapeuttinen öljy, jota voi läträtä koko kroppaan. Öljy imeytyy nopeasti ja tekee ihosta silkkisen sileän. Tuoksu on lumoava ja rauhoittava, kasvojen iho voi hyvin ja kuivat sääret ovat historiaa. Lisäksi öljy on riittoisaa, isossa lasipullossa ja todella edullista. Tervetuloa kesä ja paljaat sääret, olen valmis!
  5. Ekovista Castor oil eli risiiniöljy : Tätä ilman en enää halua elää! Tämä paransi kamalan ja riipaisevatn ripsiongelmani muutamassa viikossa ja muutenkin ripseni voivat mielestäni elinvoimaisemmin tämän tuotteen avulla. Ne ovat vahvemmat ja irtoripsiä ei paljoa nää. Joka ilta laitan tätä ja nautin yön sen vaikutuksesta. Uskomattoman tuuheita ja pitkiä ripsiä odotellessa :)
  6. Flow Piparminttu jalkavoi: Jalkavoi on todellista voita ja piparmintun tuoksu huumaa ihanuudellaan. Vaikken karheita kantapäitä omistakaan, tämä voide pitää pehmeähköt kantani vieläkin pehmeämpinä ja sileinä. Rakastan tämän voin tuoksua niin paljon!
  7. Hurraw huulivoide - Moon balm : Tätä kun sipaiset joka ilta huuliisi ennen nukkumaan menoa, aamulla rohtuneet huulet ovat historiaa. Ei ole talven pakkaset eikä tuiskutukset iskeneet tämän naisen huuliin millään tavalla, kun moon balm on ollut käytössä. Omistin myös toisen sarjan huulirasvoista, mutta imaisin sen vahingossa imuriin viime imurointikerralla. Hurrawit ovat parhaita huulirasvoja mitä olen käyttänyt!
 

HIUSTEN MUOTOILU

 
 
  1. Lush No Drought- kuivashampoo : Äärimmäisen riittoisa, kevyen pidon antava kuivashampoo. Ainut kuivashampoo, jonka olen löytänyt täysin luonnollisena. Annostelu ei ole kaikista kätevin, mutta silti tämä on luottotuotteeni! Pullo ollut käytössä kohta vuoden ja noin puolen sentin verran on jauhetta kulunut. Tämä kestää siis varmaan koko loppuelämäni!
  2. Unique Haircare hiuksiin jätettävä hoitoaine: Mahtava hiuksiin jätettävä hoitoaine, joka toimii sileissä mutta takkuuntuvassa kuontalossani. Tuote on tarpeeksi kevyt , ettei latista, mutta kuitenkin tarpeeksi hoitava, että hiukset suoristuu ja näyttävät jälleen elinvoimaisilta. Plussaa siitä, että hoitsikka sisältää myös lämpösuojan. Käytän tätä myös kuiviin hiuksiin ennen kuumakäsittelyjä ja toimii!
  3. Unique Haircare suolasuihke : Tätä kun kerran käyttää, siihen jää koukkuun! Hyvän "tahmeuden" ja tuuheuden antava suihke, jonka vaikutus tehostuu lämmöstä. Jos on hiuksilla lättänäpäivä, tätä vähän sinne sun tänne ja surffitukka on taattu! Tykkään!
  4. Unique Haircare hajusteeton hiuslakka : Elämäni ensimmäinen luonnonkosmetiikan hiuslakka. Vaatii hieman opettelua, että lopputulos on luonnollinen, eikä klönttimäinen, mutta pitää ja toimii mielestäni erittäin hyvin. Tuoksuttomuus on suuri plussa!
 
 

IHON PUHDISTUS JA HYGIENIA

 
 
  1. Sante silmämeikinpoistoöljy : Meikit lähtee ja silmät kiittää! Äärimmäisen riittoisaa ja hyväntuoksuista, tarpeeksi hellävaraista herkille silmilleni ja teho on sitä mitä pitääkin. Olen ollut erittäin tyytyväinen tähän edulliseen investointiini!
  2. Dr. Hauschka puhdistusvoide : Jos pitää valita vain yksi kasvojenpuhdistustuote, se on tämä! Iho on kuin samettia tämän puhdistusvoiteen jälkeen ja niin pehmeä, ettei uskokaan. Ihanan lisän tuo erikoinen käyttötapa; voidetta vain painellaan ihoon, ei hierota tai liu'uteta iholla. Tuote on syväpuhdistava ja tehokas, mutta silti niin hellävarainen. Ihana!
  3. Mossa Lakka- kasvovesi : Virkistävä ja hoitava kasvovesi, joka tuntuu sopivan iholleni kuin nakutettu. Iso pullo, josta on mukava lotrata sekä edullinen hinta, antavat tälle kasvovedelle isot propsit!
  4. Dabba Kamomilla - kukkaisvesi : Ihoni janoaa tätä supertuotetta! Niin kevyt, niin raikas, niin ihanan heleyttävä. Pelkkää ihanaa vain! Aamuilla, illalla, päivällä ja iltapäivällä, ihan milloin vain tätä voi suihkautella kasvoille ja aina tulee yhtä ihanan raikas olo! Ehdoton suosikkini!
  5. Mádara AHA-kuorintanaamio : Noin kerran kuussa teen tämän AHA-kuorinnan ja iho tykkää. Tämä ei ole liian raju herkälle iholleni, mutta useammin en sitä uskalla käyttää (kosmetologini on samaa mieltä).  Naamio kirkastaa ja heleyttää kasvot ihan uudelle ulottuvuudelle ja tunnet itsesi hehkeämmäksi. Toimii!
  6. Acorelle deodorantti : 100% toimiva luonnonkosmetiikan dödö, joka ei jätä pulaan. Kuvassa rose, mutta meadow sweet on vielä enemmän tuoksumaailmaltaan mieleeni (oli loppu ruohonjuuressa, siksi rose kuvassa). Vaikka acorellen deot sisältältävätkin alumiinikiteitä, silti nämä molemmat ovat kuitenkin suosikkejani, joista en hevillä luovu!
 
 

KOSMETIIKKA

 
 
  1. Terre d'Oc BB-voide : Ikuinen suosikkini, joka vain paranee päivän kuluessa. Ei kuivata, levittyy tasaisesti ja sulautuu ihon sävyyn täydellisesti. Kevyt peittävyys ja kaunis kuulas pinta, kaikki mitä meikkivoiteelta vaadin! Lisäksi todella riittoisa!
  2. Bo-Ho peiteaine : Sopivan pehmeä ja kermainen koostumus, jolla saa ihon pikkuvirheet piiloon. Kätevä puikkomuoto on ollut todella kätevä ja näppärä, olen tykästynyt siihen täysin. Tällä tuotteella olen saanut tummat silmänaluseni parhaiten peitettyä. Ansaitsee siis paikan suosikkien listalla!
  3. Lily Lolo Blush away-korjausväri : Tämä ihmejauhe häivyttää herkästi punoittavan ihoni luonnollisen kauniisti ja toimii joka kerta! Riittoisa, täyden kumpin tuote!
  4. Lily Lolo Nude-peiteväri : Hyvän sävyinen mineraalipeiteaine, jolla saa erittäin luonnollisen lopputuloksen aikaiseksi. Silmänalusiini tämä ei yksisteen riitä, mutta muuten tuote toimii erittäin hyvin. Ansaitsee maininnan!
  5. Lily Lolo South beach-aurinkopuuteri :  Pikkuinen purkki, joka on kestänyt jo kohta vuoden. Eli siis erittäin riittoisa ja ihanan kevyt sävy. Käytän lähes päivittäin, joko varjostukseen tai poskilla väriä antamassa. Tämä on sopivan neutraali arkilookin luomisessa. Suosikkini!
  6. Benecos kulmakynä : Kuten näkyy, kynä on ollut kovassa käytössä ja matka jatkuu. Tämä on ollut benecosilta paras tuote mitä olen testannut, ja muita kulmatuotteita en edes omista. Erittäin huokea hinta ja hyvä sävy on pitänyt minut benecosin kelkassa!
  7. ZUII kajaali : Täysin tekstinsä kuluttanut kajaali on kulkenut matkassani hyvällä menestyksellä. Ainut tapaamani luonnonkosmetiikan kajaali, joka on pysynyt silmissäni koko päivän leviämättä. Sävy on on ihanan syvän musta ja koostumus sopivan pehmeä, kuitenkaan olematta liian lössö. Tämä on suuri rakkauteni!
  8. Benecos luomiväripaletti : Tämä luomiväripaletti on ollut toimiva setti kaikissa tilanteissa. Sopivan harmoniset sävyt soveltuvat kaikkiin tilanteisiin ja ovat pysyneet hyvin luomilla. Käytän todella vähän luomivärejä, mutta mielestäni nämä ovat ajaneet erittäin mallikkaasti asiansa. Ei valittamista!
  9. Lily Lolo ripsiväri : Elämäni suurin valo ja rakkauteni! Kaikista parhain ripsiväri mitä olen luonnonkosmetiikassa tavannut! Pitkät, tuuheat ja näyttävät ripset ilman leviäämisen ja varisemisen pelkoa! Parasta mitä vaan voi toivoa!
  10. RMS Beauty ripsiväri : Tämä tulee kovana kakkosena Lily Lolon perässä. Aivan täydellinen koostumus, harja on parhain mitä olen tavannut, ripset ovat kauniit tuuheat ja erotellut. Kakkossija siksi, koska tämä ripsari suoristaa hiukan ripsiä siitä, kun olet ne taivuttanut. Se on ainoa syy, miksi tämä ei ole se number one. Mutta muuten aivan täydellinen!
 
 

SUIHKUTUOTTEET

 
 
  1. Lavera Colour & Shine- shampoo : Mahtavan mangon tuoksuinen shampoo, joka pesee hiukset hellävaraisesti. Paksu koostumus ja hyvä vaahtoisuus uppoaa tähän naiseen!
  2. Lavera Colour & Shine- hoitoaine : Sama ihana täyteläisen hurmaava mangon tuoksu valtaa koko suihkutilan tällä hoitoaineella. Kermainen koostumus ja huuhtelun jälkeen latvat tuntuvat pehmeiltä ja hiukset ovat todella kiiltävät. Hyvä tuote!
  3. Unique Haircare kosteuttava shampoo : Paras shampoo mitä olen käyttänyt! Mahtava pesutulos, hiukset ovat ihanan pehmeät mutta ilmavat. Aivan täydellinen tuote minun hiuksilleni! Tämä tulee olemaan aina suihkussani!
  4. Lavera appelsiini suihkugeeli : Tämä ihana, appelsiinille tuoksuva suihkugeeli on aivan täydellisen sopiva vielä näin pimeään aikaan. Ihanan raikas ja energinen! Tuoksu huumaa ja ihosta tulee ihanan pehmeä ja puhdas. Ihanan piristävä!
  5. Les Petits Plaisirs munakoiso-kuorintavoide : Hommasin tämän joskus hetken mielijohteesta ja tästä tuli heti suosikkini. Sopivan hellävarainen koostumus, mutta silti hoitaa täysin hommansa. Ihosta tulee ihanan pehmeä ja väri tasoittuu. Kutinat häviävät ja iho voi hyvin. Tykkään!
 
 
HUH! Olipas siinä hommaa! Mutta nyt on lempparituotteet listattu ja ainoastaan listalta jäi yksi huulikiilto sekä huulipuna. Mutta ei se mitään, ensi kerralla sitten! Ajattelin, että tästä voisi ottaa epäsäännöllisen säännöllisen tavan ja aina välillä postata omat lempituotteensa. Kuitenkin niihin tulee aina muutoksia, kun testailee kaikkea uutta ja löytää uusia ja parempia tuotteita käyttöönsä. Tämmöisiä spektaakkelin omaisia jättimäisiä tuotepostauksia on siis tulossa jatkossakin! Mutta ei ihan hetkeen, nyt täytyy pitää pieni tietokonebreikki....;)
 
 
 
Olisi kiva tietää, oliko näissä tuotteissa yhtään sinun omia suosikkeja ja löytyikö listalta joitain uusia mielenkiintoa herättäviä tuotteita? Kerro niistä kommenttiboksissa :)

6 kommenttia:

  1. Mahtavaa, että teit tän "haasteen"! :) Löytyi useampia tuttuja ja jotkut niistä on itsellekin hyvin mieluisia. Esim. Madaran Peel, Hurraw't, Dabban kukkaisvedet ja Uniquen suolasuihke. Nyt alko kiinnostamaan tuo Lily Lolon ripsari, jospa siitä löytyisi mulle hyvä kaveri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mulan kommentistasi! Lily Lolon ripsaria voin todellakin suositella! Sillä saa kunnon räpsyttimet jo kahdella kerroksella. Ehkä se ei ole kaikista "siistein" ripsari, tarkoitan sitä että ripset klimppintyvät helposti, jos laittaa liikaa kerralla, mutta rauhassa kun ottaa, lopputulos on varmasti tyydyttävä!Omasta mielestäni Lily Lolon ripsari on aivan loistava tuote!

      Poista
  2. Joo, tässä on kyllä yllättävän paljon hommaa. Mutta tosi mielenkiintoista nähdä sinun lista, ja kiva että sinäkin jaksoit kirjoittaa vähän tuotekuvauksia. Pari tuotetta alkoikin kiinnostaa tämän perusteella - ja tajusin omasta listastani puuttuvan Hurraw'n lime-huulirasvan! Mikä laiminlyönti! En mene nukkumaan ilman. Tai on minulla ollut vaihtelevasti muitakin Hurraw'n rasvoja siinä käytössä, samoin kuin pari erilaista taitaa olla laukussakin, mutta lime on vaan se lemppari. Enpä sitten muistanut omia lemppareita listatessani.

    Tuo RMS:n ripsari kiinnostaisi, vaikka Kjaer Weisin on kyllä ollut minulle oikein hyvä. Lily Loloa joskus yritin, mutta se veti minulta ripset samantien ihan suoriksi. Siinä mielessä voi toki olla syytä pelätä, että RMS tekee saman...

    Mossaan pitäisi kyllä vielä tutustua, kun se on ilmeisesti ihan kohtuuhintainenkin. Ja kehuja on kuitenkin kuulunut. Minulla on kans kuiva ja herkkä iho, niin nuo samat tuotteet saattaisivat passatakin. Tosin sitä nyt ei koskaan tiedä, ennen kuin kokeilee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Belle! Hommaa oli sen verran, että epähuomiossa sain lonkkanikin kipeäksi huonossa asennossa istumisesta :)

      RMS on Kjaerin tyylinen, paremmalla kestävyydellä ja paremmalla koostumuksella varustettuna (mielestäni). Aika jännä juttu, että Lily Lolo on suoristanut ripsesi, itselläni kun se toimii kuin unelma! Niin se vaan on niin yksilöllistä, miten mikäkin toimii...

      Mossa on todella edullinen ja vaikuttaisi kyllä hyvältä uudelta tulokkaalta, voin siis suositella sitä lämpimästi! Tuo lakka-sarja on vaikuttanut lupaavalta ja paljon on muita tuotteita, joita haluaisin testailla.... Mikä on varsin mukavaa, kun se ei käy pahasti edes rahapussin päälle ;)

      Poista
  3. Ihanaa lukea näitä listoja :) Kiitos tämän jutun, muistan nyt itsekin vihdoin viimein alkaa kokeilla risiiniöljyä ripsiin (ja kulmiinkin ajattelin kokeilla)..! :)

    Tuota Flow'n Piparminttu-jalkavoita olen muuten nuuhkutellut ihastuneena monet kerrat, ihanan näköinen purkkikin :)

    Hurrawin Moonbalm toimi harmillisesti mulla yhtä huonosti kuin kaikki muutkin puikkohuulirasvat.. Aina mä vain välillä sitkeästi yritän noita puikkoja kokeilla vaikka ei ne vain toimi mulla... :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteestasi Sanni! Risiiniöljyä voin todellakin suositella, se on uskomaton superaine. Ja itseasiassa olen itsekin laittanut nyt tätä viimeaikoina myös kulmiin... Saa nähdä millaisen muutoksen se saa niihin aikaiseksi.

      Jalkavoide on kyllä niin hurmaavan tuoksuinen, että siihen jää koukkuun. Lisäksi vielä kun on erittäin hyvin hoitavaakin, niin kaikki on hyvässä balanssissa. Kierteisellä kannella varustettu peltipurnukka on mukava ja kätevä kuljettaa.

      Harmi tuo Hurraw. No, niin kuin se on moneen kertaan todettu, kaikki vaan ei toimi kaikilla.... Ehkä se toimiva versio sieltä joskus löytyy :)

      Poista