7.3.2016

Kuukauden Tuote 3/2016 - Ekovista Risiiniöljy

Hui! Taas on viikko jo maaliskuuta takana! Miten käyn aina näin "hitaalla", enkä tajua kuukauden taas vaihtuneen?!! On aika julkistaa tämän kuukauden kruunattava :)

Tämän pienen ja tehokkaan aineen kanssa meillä on muutaman kuukauden kestänyt yhteinen taival. Koin joulukuun alussa suuren ja surullisen tapahtuman (tarina alempana), jonka pelastajaksi ja lohduttajaksi tämä aine osoittautui. Nyt elämä taas hymyilee ja kaikki on hyvin, siksi annan suuren kiitoksen ja kuukauden tuote-tittelin tälle ihanalle sulostuttajalle:

 
Ekovistan castor oil eli risiiniöljy. Ecocert-sertifikaatilla varustettu kylmäpuristettu risiiniöljy sisältää rasvahappoja, E-vitamiinia sekä proteiinia, joka auttaa hiusten, kynsien kuin ripsienkin hoidossa. Risiiniöljy edesauttaa hiusten ja ripsien kasvamista ja vahvistaa kynsiä. Parantaa ja pehmittää kuivaa ihoa sekä tätä voi käyttää myös parran ja viiksien kasvatuksen tukena. 
 
Sitten se oma tarinani.
 
Joulukuun alussa ehostin itseäni ihan normaaliin arkiseen tapaani; meikkipohja oli laitettu, kulmat muotoiltu ja seuraavaksi olisi ripsivärin aika. Nappasin hyvin palvelleeni ripsientaivuttimen käteeni ja taivutin ensin vasemman puoleisen silmän. Ripset taipuivat halutun kaareviksi ja sitten oli oikean silmän vuoro. AUUUTTSS! Kamala nipistys, silmä alkoi vuotamaan ja lopputulos: oikean silmän sisäreunan puolelta, iiriksen ja pupillin välisestä kohdasta, noin 0,5 cm matkalta kaikki ripset poissa! Ripsientaivuttimen kumi oli keskeltä halki (vaikka hetki sitten olin sen juuri vaihtanut) ja irronneet ripset törröttivät kumin välissä.
 
Tällaiselle ripsiväriä rakastavalle ja näyttäviä ripsiä havittelevalle sielulle tämähän oli hetkellinen maailmanloppu.
 
- En halua ihmisten ilmoille kun kaikki huomaa tuon kolon! Mä en lähe enää minnekään, kiljuin miehelleni.
- Jaa, minkä kolon? hän vastasi.
- Jaa minkä kolon?!!! Kyllähän tän nyt kaikki näkee, ihan karmee kolo, kato nyt!
- No eihän tossa ole yhtään mitään, pistäs nyt ittes kuntoon niin lähetään sinne kauppaan.
 
Rauhoituin ja lähdin normaalisti liikenteeseen ja unohdin "koloni" ainakin hetkeksi. Kuitenkin joka päivä sitä tuli tuijoteltua ja mietittyä, miksi näin piti tapahtua. Kuitenkin pikku hiljaa siihen alkoi kasvamaan minipieniä ripsiä. Mutta aina kun ne olivat muutaman millin mittaisia, ne irtosivat. Kolo vain ammotti tyhjyyttään ja kuukausi vierähti.
 
Tammikuussa olin jo niin maani myynyt tämän asiani kanssa, että olin jo hyväksynyt sen ,ettei siihen välttämättä enää ikinä kasvaisi ripsiä uudelleen. Sitten muistin risiiniöljyn! Tästä keskustelin meikkiopastuksessa meikkaajani kanssa ja muutenkin tästä puhuttiin sitä, että ripsien pitäisi kasvaa nopeammin ja vahvempina kuin aikaisemmin. Tätä heti tilaukseen!
 
Nyt olen sitä joka ilta laittanut muutaman kuukauden ajan, molempien silmien ripsiin ennen nukkumaan menoa ja kappas, ripset ovat kasvaneet takaisin ennätysajassa! Enää ei ripset ole kolon kohdalta irronneet ja nyt voin hyvillä mielin laittaa ripsiväriä räpsyttimiini, ilman että KUKAAN huomaa koloa koskaan olleenkaan. Ihmeainetta, jota tulen käyttämään varmasti loppuikäni!
 
Ekovistan risiiniöljyä saa esimerkiksi näistä kaupoista:
 
Ruohonjuuri, 11,45 €
Ekolo, 11,90 € 
Life, 10,90 €
Biodelly, 11,20 €
 
 
Eli te kaikki ihanat ihmiset siellä, jotka olette kokeneet saman tai muuten omistatte hennot ja helposti irtoilevat ripset, suosittelen ehdottomasti testaamaan risiiniöljyä niiden vahvistamiseen.
 

Ihanaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Mulla on ollut risiiniöljy käytössä ripsille nyt muutaman viikon. Suurta eroa en ole huomannut, mutta ainakin blasebon tasolla ripsaria on ollut paljon kivempi levittää, kun voi kuvitella ripsien kasvaneen. :D Haittaakaan aineesta ei ole ollut, vaikkei näkyviä tuloksia vielä ole ollut havaittavissa. Viime aikoina olen tosin lipsunut rutiinista, pitäisi taas skarpata ja muistaa laittaa joka ilta, että siitä edes voisi olla hyötyä. O;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Itselläni kyllä tuntuu myös siltä, että ripsiä ei irtoile ihan niin usein ja helposti kuin ennen, eli kyllä ne varmaan on hiukan vahvistuneetkin tässä muutaman kuukauden käytön aikana. Mutta pituutta tai tuuheutta en varsinaisesti ole huomannut..

   Nyt vaan joka ilta öljyä ripsiin, niin meistä tulee oikeita säihky-räpsytti-silmiä kuule ;D

   Poista