22.3.2016

Kevätkalenterisukat

Päätin ensimmäistä kertaa osallistua mysteerisukkien tekoon. Näitä erilaisia tempauksiahan on ollut tasaisin väliajoin ja monesti olen niitä ihaillut ja suunnitellut, mutta aina osallistuminen on kuitenkin jäänyt. Tällä hetkellä ei ollut mitään kutomishommaa kesken, joten mikä oli sen parempi ajankohta tarttua johonkin uuteen ja jännittävään työhön!

Pia Tuonosen neuleblogissa alkoi muutama päivä sitten kevätkalenterisukkien teko ja nyt mennään neljännessä päivässä. Ohjeet ovat olleet todella helppolukuiset ja tehtävää on ollut vain muutama kerros per päivä. Kätsysti on saanut tehtyä molemmat sukat samaan aikaan, kun päivän tehtävään ei ole mennyt kuin pikkuhujaus.

Itse hieman "rikoin" sääntöjä, kun ohjeessa oli puhe vain kahdesta erivärisestä langasta. Kulutukseksi on merkattu 7-veikan paksuisen langan kanssa 110 grammaa ja omat varastoni eivät sisältäneet kahta noin 60 gramman kerää enää..... Joten nappasin ei-niin-ihania akryylilankojen jämiä ja niistä olen saanut tähän mennessä tällaiset ilopilleri-varret aikaan:


Kirkasta keltaista, ihanan pehmeää violettia ja pienenä "rauhoittava tekijänä" harmaata. Loppujen lopuksi tämä väriyhdistelmä on mielestäni ihan mukava, sopii hyvin tähän pääsiäisen aikaan. Nyt vain kuumeisesti odotellaan joka päivä, kuun loppuun saakka, uusia ohjeita :)


Saa nähdä minkälaiset sukat näistä syntyykään!

2 kommenttia:

  1. Ihanat värit olet valinnut näihin sukkiin! Jään nyt odottamaan kuvaa valmiista sukista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lankapirtin Matleena! Nyt sukat ovat valmiit ja kuvat tulevat tuossa tuokiossa kaikkien nähtäville :)

      Poista