10.2.2016

Makea viikonloppu

Viikonloppu meni makeiden herkkujen merkeissä. Torstaina myöhään illalla päätin tehdä Runebergin torttuja, kun olihan perjantaina liputuspäivä torttumiehen kunniaksi. Ohjeena toimi oma ohjeeni, josta tuli maistuvat torttuset, jotka ei kauaa lautasella vanhentunut.


No, perjantai-iltana tulinkin kipeäksi ja koko viikonloppu tuli vietettyä enemmän tai vähemmän sängyssä. Sunnuntaina laskiaispäivän kunniaksi päätin, vaikka sitten viimeisenä tekonani, leipoa meille perinteiset laskiaispullat! Onneksi keittiöstä löytyy yleiskone, joten käsin ei tarvinnut alkaa taikinaa vaivaamaan, ei olisi varmastikaan voimat siihen edes riittänyt. Pullat paistettiin ja nautiskeltiin tortuista jääneen vadelmamarmeladin ja kermavaahdon kera. Vaikka vähän oli kuumetta ja heikko olo, pulla maistui enemmän kuin hyvältä :)


Vielä jatketaan lämmön kourissa ja heikottavalla olotilalla vaikka antibioottikuuri on päällä, joten sitkeässä tauti näyttää olevan. Mutta kyllä tämä tästä, onneksi on pullaa pakkasessa ja paljon eri teelatuja kaapissa!

Lisäksi tuli hereillä ollessani kudottua sitä sun toista, joista lisää myöhemmin.. Vanhoja, hyväksi todettuja juttuja tuli tehtyä ja täysin uuttakin opettelin ja testasin, kunhan jaksaisin ne uudet ihanuudet vielä päätellä :) Käsitöitä siis seuraavaksi luvassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti