12.2.2016

Heijastinlapaset

Lupailinkin seuraavaksi jotain käsitöihin liittyvää :)

Näistä nyt on turha ylimääräistä selitellä, kun ei ole mitään ihmeellistä kerrottavaa. Siskoni pyysi pimeisiin iltoihin heijastinlapasia, joten sellaiset tein.


Lankana toimi Novita Heijastus (musta) sekä Schachenmayr Lumio (neon oranssi). Kudoin nämä lapaset kärjestä aloittaen ja samaan aikaan. 10 mm puikkosuositusta uhmaten, näpersin tumput 8mm pyöröpuikolla ja 24 silmukalla. Lapasista tuli inasen reilut, mutta mahtuupahan alle ohuet tumput tai hanskat tarpeen vaatiessa.


Siitä olin yllättynyt, että Novitan langassa on paljon parempi heijastuvuus kuin Schachenmayrin langassa. Kerällä tuo oranssi näytti erittäin heijastavalta, mutta salama sen paljasti. Voisiko johtua siitä, että tuo oranssi lanka oli hieman höhtyväistä, joten ohut heijastinlanka "hukkuu" tuonne hahtuvien sekaan... tiedä häntä.

Lankalaihiskin starttasi taas uudelleen 117 gramman kulutuksella, tosin siskolta saamani langat verottavat miinukset vaivaiseen 17 grammaan.... Mutta alkuhan sekin on ja miinusta kuitenkin!

Ihan kelpo lapaset tuli ja pistin ne postin kautta ystävänpäiväyllätyksenä menemään... Toivottavasti ehtii perille ja on mieluisat :)Sydämellistä viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti