6.2.2016

Kuukauden Tuote 2/2016 - Khadi Hibiskus kasvo- ja vartaloöljy

Helmikuuta mennään jo kuudennessa päivässä ja kuukauden tuote on vielä valitsematta! Iiks! No, tätä ei tarvinnut kauaa pohtia, sen verran helposti yksi erottuu joukosta. Tämä on itselleni uusi tuttavuus, vain noin kuukauden ajan olen tuotetta käyttänyt, mutta jo tällä ajalla täysin vakuuttunut.


Khadin tuotteet ovat maailman vanhimpiin oppeihin, Intialaiseen Ayurvedaan pohjautuvia, täysin luonnollisista ainesosista tehtyjä, eläinkokeettomia sekä säilöntäaineettomia. Kaikki tarvittavat yrtit kerätään luomutiloilta tai villiviljelmiltä paikallisten toimesta, luontoa ja sen tasapainoa järkyttämättä. Khadin kaikille tuotteille on myönnetty BDIH-sertifikaatti. Heidän tuotesarjoihin kuuluvat öljyt kasvoille ja vartalolle sekä hiustenhoito- ja värjäystuotteet. Tuotesarjat ovat myös jaoteltu iho- tai hiustyyppien mukaan.

Khadin herkälle iholle suunnatussa Hibiskus kasvo- ja vartaloöljyssä vaikuttavia aineita on huikea lista:

 • Rauhoittavat - hibiskus, vetiver sekä anantmool 
 • Tasapainottavat - mimosa ja santelipuu
 • Ravitsevat - seesami-, riisinalkio-, auringonkukka-, E-vitamiini, manteli-, vehnänalkio ja porkkanasiemenöljy
 • Aromaterapeuttiset - kamomilla, vetiver sekä neroli

Khadia saa ostettua vaikka näistä verkkokaupoista:
Natural Goods Company (maahantuoja), 12,34€ tarjouksessa 7.2. saakka  (norm. 16,45 €)
Biodelly, 16,40 €
Ruohonjuuri, 16,45€


Kasvoille pääsääntöisesti öljyä etsiessäni, ihastuin tämän pullon etniseen ulkonäköön, mahtaviin ainesosiin sekä erittäin edulliseen hintaan. Lisäksi, aromaterapinen öljy kuulosti ihanalta tuulahdukselta, muuten niin mietoon tuoksumaailmaani.

Nyt noin kuukauden ajan olen joka ilta tätä kasvoilleni laittanut, joko seerumin jälkeen tai pelkästään. Öljyä kuluu aivan pieni tippa kerrallaan, se levittyy hyvin ja imeytyy nopeasti. Tuoksu on aika voimakas, mutta ihanan puhdas ja täyteläinen, tykkään todella paljon! Tuoksu saa aikaan mielen sopukoissa sen tunteen, että tämä öljy tekee sinulle hyvää ja tunnet olosi hoidetuksi ja kauniiksi.

Vartalolle olen myös levittänyt tätä ja imeytyminen on mielestäni hieman hitaampaa esim kuin kasvoilla. Mutta aikaa ei kulu kauaa ja on ihanaa tuoksua tälle ihanuudelle ennen lakanoiden väliin sujahtamista.

Khadi on edullinen ja todellisia tehoaineita sisältävä superöljy, joka kannattaa pitää mielessä!

2 kommenttia:

 1. Mulla on tuota jemmassa Pink Lotus-versio. En ole vielä käyttänyt, jonossa on lähes miljoona muuta kasvoöljyä sen lisäksi. :D Vaikuttaa kyllä kokeilunarvoiselta tuotteelta, mutta niin vaikuttavat ne monet muutkin. Jonossa Lotuksen lisäksi on mm. Patykan kulttituoteöljy, Dr. Hauschkan tasapainottava kasvoöljy ja Pain ruusunmarja. Valitsepa niistä sitten. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Patyka jäi mun omassa vertailussa tälle Khadin versiolle. Tiedän Patykan olevan ihan kympin tuote sitä muutaman kerran testanneena, mutta suuri ero tuli hinnan puolesta. Kiinnosti niin paljon kokeilla, jos halvemmalla voi saada yhtä hyvää tai jopa parempaa ja pidän kyllä tämän tuoksusta paljon paljon enemmän kuin Patykan.

   Tohtori Hauschka ei ole ollut ihan mun juttuni, mitä on tullut kokeiltua ja Pai on täysin testaamatta (ainakin vielä).

   Mutta suosittelen kyllä ehdottomasti tuota Khadia testattavaksi!

   Poista