25.11.2015

Sukat pikkuneidille


Tilaustyönä tehdyt sukat pienelle neidille. Ohjeena oma sukkamalli, lisäksi eri ohjeista napattuja palmikoita. Koko on noin 28. Silmukoiden määrää en muista tarkalleen, mutta 40 kpl veikkaisin. Kantapää vahvistettuna ja varressa takana joustinta.Tässä vielä palmikon kuviointi paremmin. Keskellä isompi kuviointi ja reunoilla nuo pikkuiset. Mielestäni ihan nätit sukat tulivat ja uskon niiden kelpaavan myös tulevalle käyttäjälleen. 
Lankalaihiskin eteni taas pikkuisen eteenpäin, lankaa kului näihin sukkiin 74 grammaa. 


Kaiken kaikkiaan lankalaihis näyttää suht hyvältä, tavoitteeseen ei ole enää pitkä matka. Vielä on kuukausi aikaa pistää hösseliksi! Onneksi näin joulun aikaan on paljon projekteja, mitä toteuttaa :)4 kommenttia:

 1. Moi ja kiitos puikkokommentoinnistasi!
  Jotain vikaa Novitan puikoissa kyllä on, 3.8 tein viimeisimmän reklamaation, silloin nron 12 pyötöpuikoista. Alkaa vaan harmittaa jo tämmönen, kun koko ajan saa olla "valittamassa". Ihme että sinulla ollut sama juttu. Vai myivätkö siellä maanantai-kappaleita joissa tiesivät olevankin vikaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaan, että jotain maanantai kappaleita/II-laatua myivät. Varmasti menee kaupaksi messuilla kaikki mahdollinen, vaikka ei niin hyvälaatuista tavaraa olisikaan.... Se on kyllä iso harmitus, jos aina vaan seuraava puikko hajoaa ja varsinkin jos se tapahtuu kesken kutomisen... Itsekin ajattelin 2 pakettia ostettuani, että nyt on sitten puikkoja vuosiksi eteenpäin, mutta enää en olekaan niin varma....

   Poista
 2. Ihanat sukat neidille. Tsemppiä lankalaihikseen... loppu häämöttää jo....
  Oma tavoitteeni jää kyllä saavuttamatta, mutta aika ylpeä silti olen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Huomenna sukat lähtevätkin eteenpäin tilaajalle ja pääsevät joulupakettiin...

   Lankalaihis olisi muuten todella mainiolla mallilla, mutta ystäväni reilu kahden kilon lahjoitussäkki sotki suunnitelmat pahan päiväisesti. Mutta kaukana ei olla siitä, että vain pari kiloa olisi vuoden lopussa lankaa jäljellä..Ehkä kilo enää ja senhän kutasee nopeasti, eikö? ;)

   Poista