3.12.2015

Pieniä puhdetöitä

Taas on kulunut tovi, kun viimeksi jotain tänne kirjoittelin. Puikot ovat kuitenkin heiluneet epätasaisen tasaisesti ja jotain on saatu valmiiksikin :)


Nämä valmistuivat ensimmäisenä. Lankana Novitan raitalangan sotkuiset jämät, jotka selvittelin ja järjestelin kulkemaan samanlailla. Aika hyvin sain raidat menemään kohdillaan, kantapäähän tuli vain yhden raidan verran heittoa, mutta ei sitä huomaa, paitsi itse tekijä ;)
Koko on 38 ja sukat on jälleen omalla ohjeella tehty. Lankaa kului näihin yksilöihin 112 grammaa.Seuraavaksi tuli tehtyä testimielessä miehelle pipo. Lanka oli todella paksua, joten piposta tuli aikas jäykkä "kuppi". Kuvioiksi tehtiin spectrum-pylväitä, äänimaailmasta kiinnostuneelle miehelle. Pylväisiin kuluttelin vanhoja langanjämiä, joita mokomia jäi vielä, musta lanka meni onneksi ihan viimeisiä senttejään myöten. Periaatteessa en haluaisi edes esitellä tätä, koska luultavasti tämä tulee saamaan tuomion, mutta annetaan tälle tämä pieni hetki olla esillä. Lankalaihis edistyi 119 grammalla.Lopuksi väänsin kaikista mahdollisista langanlopuista, joita on jäänyt päättelyistä ja lankojen värien tasauksista, rumankauniit kalenterin kannet. Teen kyllä varmasti jotkut VÄHÄN kauniimmat kannet tulevaisuudessa, mutta onpahan nyt edes jotkut väliaikaiskannet tylsän kalenterin piristeeksi :)
Tämäkään tekele ei ole mikään julkaisukelpoinen tuote, mutta kun "roskalankoja" sain hyodynnettyä tähän projektiin huikeat 40 grammaa, pakkohan se on.

Yhteensä siis lankoja taas kulutettu 271 grammaa, jolla lähennellään koko ajan enemmän tavoitettani, joka siis on -2 kg lähtöpainosta:)

Mahtavaa, tässä laihiksessa taidan oikeastikin onnistua!

2 kommenttia:

  1. Ihan on kauniit sävyt kalenterin kansissa mun mielestä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Onhan ne ihan ookoo noi värit, mutta onhan se silti aikas sekavan rumahko... Kansipuoli on paljon mukavamman värinen, joka johtuu siitä että siinä on käytetty pidempiä pätkiä samaa lankaa, takakansi on koottu (tummaa harmaata lukuunottamatta) 30-70cm pätkistä. Mutta no, kyllä se asiansa ajaa :)

      Poista