7.8.2016

Bo.Ho - Huulipuna (sävy 103 Groseille)

Yhteistyössä 4Dream Ky
 
 
Kattava tutustumispakkaus 4Dream Ky:ltä piti sisällään myös huulipunan. Sävy on klassinen tumma punainen, nimeltään groseille. Ihan ei sävy natsannut aluksi oman mieltymykseni kanssa, mutta avoimin mielin lähdin testaamaan, miltä moinen sävy huulillani näyttää. Siitähän saattaisi tulla vaikka uusi suosikkini, mistä sen tietäisi.
 
Bo.Hon hulipunat ovat 99-prosenttisesti luonnon raaka-aineita ja siitä 81 % on luomua. Vaikuttavia aineita ovat risiiniöljy, aprikoosiöljy sekä -uute, greipin eteerinen öljy, kandelillavaha sekä ruusuöljy. Näiden ansiosta huulipunat ovat suojaavia ja kosteuttavia. Tuoksu on kevyesti greippimäinen, mutta hyvin mieto.
 
Pakkauskoko on 3,5 grammaa ja se on ekologisessa pahvihylsyssä. Huulipunan säilyvyysajaksi on merkattu 12kk. Cosmetique bio- sekä 1% for the planet-logot koristavat hylsyyn liimattua tarraa.
 
Sävyjä on yhteensä 21 kappaletta  ja koostumuksia neljä erilaista; peittävä matta, peittävä helmiäinen, kiiltomainen matta sekä kiiltomainen helmiäinen. Sävyistä löytyy hyvin vaaleaa ja viileää pinkkiä, muutamia oranssin sävyjä, kirkkaita punaisia ja -pinkkejä jos jonkin sorttisia sekä tummia punaisen ja luumun sävyjä. 
 
Kuvaan sävyä oli aivan mahdoton saada oikeanlaisena. Oikeasti se on vielä syvempi ja vahvempi punainen,
mutta tämän parempaan tulokseen en kymmenistä kuvista huolimatta päässyt.
 
Huulissa puna tuntuu todella miellyttävältä, ei kuivattavaa vaikutusta. Koostumus on peittävä matta ja se pitää mielestäni täysin paikkansa, kiiltoa ei juurikaan ole ja peittävyys on erittäin hyvä. Hetki kun on kulunut, tuntuu kuin huulipuna "imeytyisi" jollain tavalla huuliin, vähän kuin huulirasva, mutta väri pysyy. Kestävyys on mielestäni ihan ok, kuluu kauniisti pois.
 
En ole saanut hommatuksi vielä sopivan sävyistä huultenrajauskynää, jolla saisin huulten muodon skarpiksi sekä tietysti kestävyyttä parannettua. Mutta hyvin se on näinkin toiminut, tällainen luonnollisempikin tyyli menee. Olen ollut huulipunaan tyytyväinen, vaikka sävy onkin tuntunut välillä hieman "rajulta", kun on tottunut hillitympiin sävyihin. Mutta oeln huomannut nyt sitä muutaman kerran käyttäneenä, että se tuo mukavaa vaihtelua normaalisti niin hillittyyn huulimeikkiini, joten tämä groseille on oikein hyvä lisä meikkiarsenaaliini. Suosittelen!
 
 
Bo.Hon huulipunia myy:
Ruohonjuuri, 12,50 €
Ekolo, 11,90-12,50 €
Pur-kauppa, 11,00 €

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti