8.8.2016

Bo.Ho - Poskipuna (sävy 05 Corail)

Yhteistyössä 4Dream Ky
 
 
Poskipuna. Tuo pelätty ja rakastettu tuote. Sitä joko osaa käyttää tai sitten ei. Itse olen ollut hyvin varovainen poskipunien kanssa, koska omaan jo luonnostaan helposti punoittavat poskipäät ja en ole koskaan halunnut korostaa niitä sen enempää. Mielummin olen vain yrittänyt peitellä niitä parhaani mukaan. Nyt lähivuosina olen alkanut ymmärtämään poskipunan tarkoituksen meikkaamisessa ja olen yrittänyt rohkeasti lähestyä niitä, kuitenkin hieman peläten omenaposki-efektiä.
 
Tämä Bo.Hon poskipuna on sävyltään corail ja on erittäin kevyt korallinen tuulahdus. Pigmenttiä löytyy kyllä runsaasti, mutta sopiva säännöstely on helppoa, koska koostumus on erittäin hieno ja silkkinen. Tällä tuotteella saa kauniin ja luonnollisen viimeistelyn kasvoille näppärästi.
 
Sävyjä on kuusi, korallista hempeään vaaleanpunaiseen ja siitä kirkkaaseen pinkkiin, mutta myös tummempia sävyjäkin löytyy niitä haluaville. Vaikuttavina aineina näissä poskipunissa ovat oliiviöljy, aprikoosiöljy ja -vaha sekä maissi. 99% on luonnon aineksia, joista luomuosuus on 10 %. Pakkauksessa on 4,5 grammaa poskipunakakkua ja säilyvyysajaksi on merkattu 12 kk.
 
 
Sävy on kaunis ja kevyt, tuo kauniin hehkun poskipäälle, ilman "helottavaa" vaikutusta. Korostaa kauniisti posken luustoa ja on luonnollisen näköinen. Väriä ei tarvitse ottaa kuin ihan hiukkasen, joten uskon tuotteen kestävän pitkään.
 
Tällaiselle aralle poskipunan käyttäjälle tämä corail-sävy on oikein sopiva ja luotettava kumppani, jota tulee sipaistua harva se kerta poskipäille meikkailujen lomassa. Kaunis, varmasti monelle hyvin toimiva sävy, joka on luonnollisen näköinen. Peukku ylös minulta :)
 
Oman sävysi voit napata täältä:
Ruohonjuuri, 14,95 €
Ekolo, 14,90 €
Pur-kauppa, 13,00 €

 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti