3.4.2016

Kuukauden Tuote 4/2016 : RMS Beauty Volumizing Ripsiväri

Tämän kuukausi on spesiaali minulle. Tässä kuussa on syntymäpäiväni ja aina sen myötä minulle tulee sellainen tunne, että alkaa uusi aikakausi. Talven synkkyys jää taakse ja kevät saapuu uusin tuulin. Uusi alku, uudet haasteet, kaikki on mahdollista. Siksi tämän kuun kuukauden tuote ei voi olla mikä tahansa "hyvä" tuote, vaan siinä pitää olla enemmän syvyyttä ja tunnetta. Sellainen tuote, joka saa minussa isoja tunteita liikkeelle.

RMS Beauty volumizing ripsiväri saa minut joka päivä vakuutetuksi laadullaan ja ihanuudellaan, joten valinta oli tällä kertaa helppo. Tästä ripsarista on todellakin tullut uusi suosikkini, Lily Lolon on siis aika väistyä!

RMS Beauty on amerikkalaisen naisen, Rose-Marie Swiftin, kehittelemä tuotesarja. Hän toimi ammattimeikkaaja vuosia julkisuuden henkilöillä, mutta sairastui vuosien saatossa meikkituotteiden kemikaaleista. Tervehdyttyään hän perusti RMS Beautyn, joka sisältää vain laadukkaita ja luonnollisia ainesosia. Kaikki tuotteet ovat raakoja ja luomulaatusia. Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja pakkauksissa on otettu huomioon kierrätettävyys. Hyvältä kuulostaa siis!


RMS on ohut ja pitkä, hopean värinen hylsy, joka on mukavan kokoinen käytössä. Design on mielestäni tyylikkään pelkistetty ja yksinkertainen. Ainetta löytyy normaalin ripsarin verran, 7 ml, joka on tuntunut kyllä todella riittoisalta. Sävy on omaan makuuni sopivan syvä musta ja koostumus on voidemainen, sopivan paksu ja täyteläinen, ei lainkaan kuiva. INCI pitää sisällään mm. carnaubavahaa, mehiläisvahaa, auringonkukkaöljyä, manteliöljyä, sheavoita, vehnätärkkelystä sekä mineraalipigmenttejä. Tämä siis varmasti selittää voidemaisen koostumuksen.


Harja on isohko ja tuuhea. Hylsyn annostelumekanismi toimii hyvin ja massaa tulee harjaan juurikin sopivasti kerralla. Maskara leviää ripsiin helposti ja kauniisti ja jo yhdellä kerroksella saa kauniin luonnollisen lookin aikaiseksi. Itse kuitenkin pidän vähän vahvemmasta tyylistä, joten odottelen rauhassa ennen toisen kerroksen levittämistä. Näin olen todennut saavani parhaimman lopputuloksen. Massa tarttuu parhaiten ja jälki on siistiä.


 
Kuvassa vain kaksi kevyttä kerrosta volumizingia. Ripsien taivutus pysyy ihan hyvin, ehkä ihan hiukkasen verran suoristaa, mutta ei häiritsevästi. Kerroksien jälkeen ripset ovat joustavat ja "voidemaiset". Mitään rakeista ja epäsiistiä jälkeä tällä ei saa aikaseksi. Volumizing ripsarilla voin huoletta mennä hikoilemaan jumpille, kävellä räntä- tai tihkusateessa tai antaa allergioiden hieman kutitella silmiä ilman, että ripsivärit olisivat pitkin poskia. Kertaakaan ei ole RMS varissut tai levinnyt normaalissa käytössäni.

RMS Beauty tuntuu todellakin hoitavalta ripsissäni ja vielä kun jälki on erinomaista, eihän tähän voi kuin rakastua! Luulin pitäväni enemmän karkeammasta massasta, mutta tämän tuotteen jälkeen, en ole enää samaa mieltä. Tässä ripsivärissä on kaikki kohdallaan; sopivan syvän musta sävy, ripsien kunnon näyttävyys sekä sään/hikoilun kestävyys. Jos kuitenkin jotain negatiivista pitää etsiä, niin ainoana miinuksena pitää sanoa ripsarin hinta, joka on hieman korkeampi kuin muilla kilpailijoilla. Olen kuitenkin valmis maksamaan tästä sen verran, niin hyvästä ripsarista on kuitenkin kyse!Oman RMS Beauty volumizing ripsivärisi voi ostaa täältä:

Biodelly.fi , 33,90 €
Eleven.fi , 32,70 €
Naturelle.fi, 32,00 €
Sistersbeauty.fi, 32,00 €
Greenlips.fi, 33,50
Liinun organic beauty , 35,00 € 

2 kommenttia:

 1. Hih, mullakin on tässä kuussa synttärit ja sitä tulee taas katsottua taakseen ja mietittyä, mitä tähän ikään asti on saanut aikaiseksi. Ei ihme, että mulla on niin usein ikäkriisi synttäreiden kynnyksellä!

  Mulla on kokemusta luonnonkosmetiikkaripsareista kunnolla vasta Zuiin Volumesta ja Kjaer Weisista. Molemmista tykkään, mutta molemmat kyllä sottaavat pienen tihkusateen tullessa tai esim. kun silmät vähän vuotavat. Olisi kyllä kiva testata tuota RMS Beautya, mutta yli 30 euroa ripsarista, joka ei välttämättä pidä mulla tuntuu tällä hetkellä liian isolta investoinnilta. Mutta ehkä joskus tuhlauspäissäni sitä kokeilen. :D (Tai jos se sattuisi joskus olemaan alennuksessa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mulan kommentistasi! Kyllähän sitä tulee aina mietittyä kaikenlaista, mutta itse en ikäkriisiä kyllä koe tuntevani.. vaikka pyöreitä tuleekin täyteen tänä vuonna :)

   Kjaer Weis sotkee mulla todella helposti, siksi sen käyttö hiipui hiljalleen olemattomiin. Zuii kestää muuten hyvin, mutta varisee aivan tolkuttomasti ja siksi se on hylätty omassa käytössäni tyystin.
   RMS ja Lily Lolo on ollut mun käytössä nyt pelkästään ja ripsarin leviämisongelmat on kadonnut. RMS on vielä ehkä inasen parempi kestävyydeltään, johtuisiko siitä että ripset tulevat tavallaan vahamaisen liukkaiksi (tai siltä ne ainakin tuntuu ja näyttää), verrattuna Lilyn karheampaan pintaan. Ehkä vesi ei pääse tekemään tekojaan niin helposti vaan liukuu pois liukkaiden ripsien pinnalta.... no joo, jätetään tämä juttu tähän... :D

   Hinta on itsellänikin se ainut, mikä on vähän kurja juttu, mutta nyt kun löysin sen (uskaltaako sanoa..) PARHAIMMAN luonnonkosmetiikan ripsarin, niin kyllä siihen hyvillä mielin rahansa pistää. Alennuksia vain odotellessa, niitä ei kauheasti ole liikkeellä tästä merkistä.. :)

   Poista